Lijm en Tegelhandel Nijkerk BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wallerstraat 133 , 3862 CN Nijkerk gld, Gelderland

E-mail

Over Lijm en Tegelhandel Nijkerk BV

Tegelhandel Nijkerk BV heeft een showroom van 500 m2 met meer dan 3000 verschillende soorten wand - en vloertegels kunt kennis maken met de wereld van de wand en vloertegels. Er zijn merken uit Spanje, Italie, Frankrijk, Turkije, Duitsland, Nederland en België. Diverse stijlen en soorten tegels overlappen elkaar.

Om uw badkamer geheel af te maken hebben wij contacten met sanitairmarkt in woudenberg u kunt aan de hand van showroommodellen zelf uw badkamer samenstellen.

Nadat u een keuze heeft gemaakt, kunt u dit alles laten plaatsen door vakmensen welke nog hart hebben voor hun vak, en graag een stuk vakwerk willen afleveren bij u in de woning of bedrijf. Onze tegelzetters weten wat het is om je woning of bedrijf te laten betegelen en wat voor impact dat geeft, en dan moet het eindresultaat geheel af zijn, zodat u aan het einde kunt zeggen: "Ja, dit is mijn eigen woning, badkamer en hier voel ik mij thuis".

Mogen wij u begroeten in onze showroom, waar de koffie, thee altijd voor u klaar staat?

Tegelhandel Nijkerk bv is in 1994 gestart als tegelhandel met een showroomoppervlakte van 60m², al snel bleek dat deze ruimte te klein was. Twee jaar later is de showoomoppervlakte vergroot naar 200m² en sinds de laatste verbouwing telt de showroom nu een oppervlakte van 500m² en een magazijn van 800m².

Het enthousiaste team medewerker is in de loop der jaren uitgebreid van 5 medewerkers in de verkoop en een 2 tal tegelzetters, het overige werk wordt uitgevoerd door vaste freelance tegelzetbedrijven die dezelfde eisen stellen aan kwaliteit van het werk als onze eigen tegelzetters. De gemiddelde leeftijd van het bedrijf is 32 jaar wat wil zeggen dat we een jonge groep gemotiveerde en enthousiaste mensen zijn met een hart voor het bedrijf en haar klanten.

Naast verkoop van tegels aan particulieren, aannemers en tegelzetbedrijven is de Lijm en Tegelhandel Nijkerk bv, ook groothandel voor lijmen, egaline en kitten.

Openingstijden

Ma
-
Di - Do, Zo
-
Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Flooring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Lijm en Tegelhandel Nijkerk BV in Wallerstraat 133, Nijkerk gld Gelderland 3862 CN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nijkerk gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijkerk gld Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijkerk gld Gelderland, 3862 CN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3672593]