Uitvaartverzorging en Uitvaartverzekeringen EABN

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Frieswijkstraat 56 , 3862 BL Nijkerk gld, Gelderland

E-mail

Over Uitvaartverzorging en Uitvaartverzekeringen EABN

Uw eigen uitvaart is een onderwerp waarbij u waarschijnlijk niet vaak stilstaat, ook al ligt dat, hopen wij, in de verre toekomst. Vaak vergeet men het of wil men er niet aan denken. Maar toch kan het belangrijk zijn om sommige zaken goed te regelen. Het afsluiten van een passende uitvaartverzekering of het laten vastleggen van uw persoonlijke wensen, kan nu al geregeld worden. Dit samen met professionele ondersteuning rondom de verzorging van een uitvaartplechtigheid zijn zaken waarbij de EABN u van dienst kan zijn.

In 2001 is EABN Uitvaartverzorging B.V. opgericht. Zonder onderscheid in levensovertuiging of afkomst, verzorgt onze organisatie in samenspraak met de nabestaanden de begrafenis- of crematieplechtigheid, vanuit het EABN Uitvaartcentrum of andere gewenste locatie. Ook voor mensen welke geen EABN uitvaartverzekering hebben. Daarnaast is het altijd mogelijk om naar eigen wens zelf een bijdrage te leveren aan het uitvoeren en verzorgen van een uitvaart, waardoor de rol van de uitvaartverzorger beperkt zal blijven.

EABN biedt u ook de mogelijkheid om u te verzekeren tegen de kosten welke een uitvaart met zich meebrengt. De Onderlinge EABN u.a. is een zelfstandige uitvaartverzekeraar en heeft een eigen polis administratie. Met zo’n 7.000 verzekerden is de onderlinge EABN u.a. één van de grootste zelfstandige uitvaartverzekeraars in Midden-Nederland. Met een EABN Uitvaartverzekering, ontvangt u tevens een korting op de uitvaartkosten wanneer EABN Uitvaartverzorging de uitvaart verzorgt.

Werelddekking
Een EABN uitvaartverzekering is ook buiten onze landsgrenzen van toepassing. Indien iemand overlijdt die bij de EABN verzekerd is, dan wordt het verzekerde bedrag verrekend met de kosten van de uitvaart, ongeacht waar het overlijden plaatsvindt, waar en door wie de uitvaart wordt verzorgd.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze producten, dan wordt u verzocht contact met ons op te nemen. Voor meer informatie kunt u ook onze website raadplegen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Uitvaartverzorging en Uitvaartverzekeringen EABN in Frieswijkstraat 56, Nijkerk gld Gelderland 3862 BL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nijkerk gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijkerk gld Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijkerk gld Gelderland, 3862 BL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819491]