window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":28,"ttGuid":"210AF911298BA95E","agent":""} <meta content="Word.Document" name="ProgId" /> <meta content="Microsoft Word 10" name="Generator" /> <meta content="Microsoft ..." />

Nieuw online portaal voor regio Amersfoort van start

Door: Regiowebgidsamersfoort  16-04-2009
Trefwoorden: Website, Nieuws, Regionaal

RegiowebgidsAmersfoort.nl is een nieuwe regionale website voor en door bewoners en bedrijven uit Amersfoort. De website is een complete online portal waar bewoners en het bedrijfsleven uit Amersfoort elkaar kunnen vinden. RegiowebgidsAmersfoort.nl is opgezet en wordt onderhouden door mensen uit de regio Amersfoort. Door middel van het internet brengt RegiowebgidsAmersfoort.nl dan ook alles uit de regio Amersfoort bij de mensen thuis. Op de website bevinden zich onder meer de volgende categorieën:

       

  • Bedrijven: een complete bedrijvengids met alle bedrijven uit Amersfoort;
  • Winkels: naast de bedrijvengids een aparte sectie waar winkels zich kunnen profileren;
  • Vraag en aanbod: een volledig gratis marktplaats gericht op de regio;
  • Vacatures: een sectie waar bedrijven vacatures kunnen plaatsen;
  • Woningaanbod: een sectie waar zowel makelaars als particulieren huizen kunnen aanbieden;
  • Actiepagina: een speciale pagina waar bedrijven en winkels commerciële acties kunnen plaatsen;
  • Nieuws: uitgebreid overzicht van al het laatste nieuws uit de regio.

 

Naast deze hoofdrubrieken bevinden zich er ook diverse algemene pagina’s zoals evenementen, foto’s en uitgaan. Op deze pagina’s kan iedereen gratis content plaatsen om zich te profileren.

 

Met een combinatie van bovenstaande elementen wil RegiowebgidsAmersfoort.nl een complete informerende website zijn voor bewoners en bedrijven uit regio Amersfoort.

 

Bedrijven

Voor bedrijven biedt RegiowebgidsAmersfoort.nl een unieke kans om zich online te profileren in de regio Amersfoort. Tegen zeer scherpe tarieven (al vanaf € 35,- per jaar) kunnen bedrijven een eigen pagina of advertentie plaatsen op de website. Hierdoor bereiken zij op een kostenefficiënte manier een groot deel van hun doelgroep. Bij het plaatsen van een bedrijfspagina wordt elk bedrijf ook eenmaal gratisbedrijf van de week’. Het bedrijf krijgt meer aandacht door een week lang prominent op de homepage getoond te worden, wat voor veel extra bezoekers op de bedrijfspagina zorgt. In de eerste maand ontving RegiowebgidsAmersfoort.nl meer dan 15.000 unieke bezoekers uit de regio! Wilt u ook direct profiteren? Kijk voor meer informatie op www.regiowebgidsamersfoort.nl/adverteren.

 

Is uw bedrijf nog niet vermeld op RegiowebgidsAmersfoort.nl? Meldt u dan gratis en vrijblijvend aan op www.regiowebgidsamersfoort.nl/aanmelden.

 

Regiowebgids

RegiowebgidsAmersfoort.nl is onderdeel van de Regiowebgids franchise. Regiowebgids is een franchise organisatie die er naar streeft om voor alle gemeentes in Nederland een succesvolle regionale site te lanceren. Door het bereiken van een landelijke dekking willen zij nationaal bedrijven en particulieren nader tot elkaar brengen. Inmiddels zijn er verspreid over het land al meer dan 20 Regiowebgidsen online en staan er enkele tientallen in de steigers!

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Nadere informatie betreffende het bovenstaande wordt u graag verstrekt door Martijn van Dijk van RegiowebgidsAmersfoort.nl, telefonisch via 06 48781186 bereikbaar is en/of bij Marco Schuurman van RegiowebgidsAmersfoort.nl, telefonisch bereikbaar via 06 51123893. De voorkeur gaat uit naar e-mail contact via [email protected].

 

Trefwoorden: Bedrijvengids, Nieuws, Regionaal, Website