Evenementencentrum De Laak

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Amersfoortseweg 138 , 3864 NH Nijkerkerveen, Gelderland
Gelderse Vallei, Nijkerk

E-mail

Over Evenementencentrum De Laak

Het veelzijdige Evenementencentrum in Nijkerkerveen biedt ongekende mogelijkheden voor grote of kleine evenementen, van 25 tot 1400 personen die in een of meerdere dagdelen kunnen plaatsvinden.

Spetterende moderne bruiloften, geweldige bedrijfsfeesten, informatieve workshops, nostalgische kerstborrels, professionele presentaties, vrijwel alles is mogelijk. Vergeet niet de optredens van artiesten, de alcoholvrije schoolfeesten, nostalgische classics-avonden, vrijgezellenarrangementen of de singlefeesten, welke openbaar zijn en voor iedereen toegankelijk.

Nieuw zijn de mogelijkheden – in samenwerking met e-partners - om outdoor- events te organiseren. Binnen de muren van het Evenementencentrum, maar ook op andere zeer bijzondere locaties.

U vindt ons op slechts vijf minuten afstand van Amersfoort, aan de voorrand van de bosrijke Veluwe en vlakbij de rijkswegen A1 en A28, is Evenementencentrum De laak zeer goed bereikbaar. Auto’s kunnen worden geparkeerd op het immense, aangrenzende verlichte parkeerterrein, dat ook goed toegankelijk is voor touringcars. De goede ligging is een absoluut pluspunt!

Met een flinke dosis no-nonsense, warmte en hartelijkheid maakt De Laak uw wensen werkelijkheid. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden, uw wensen en ideeën om zo voor u een feest op maat te verzorgen!

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Evenementencentrum De Laak in Amersfoortseweg 138, Nijkerkerveen Gelderland 3864 NH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nijkerkerveen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijkerkerveen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijkerkerveen Gelderland, 3864 NH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3741479]