Aankoopmakelaardij Attis vd Horst

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: van Welderenstraat 108 , 6511 MT Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Aankoopmakelaardij Attis vd Horst

Aankoopmakelaardij Attis van der Horst is een makelaarskantoor in Nijmegen dat gespecialiseerd is in aankoopbegeleiding.

Wij behartigen exclusief de belangen van de koper.

Op zoek naar uw droomhuis komt u allerlei zaken tegen die een heleboel vragen oproepen en een antwoord verlangen. Een huis kopen doet u immers niet iedere dag. Voor ons is het dagelijks werk.

Wij kunnen u met raad en vooral daad bijstaan. Zowel bij het vinden van uw nieuwe woning, als bij het complexe proces dat vooraf gaat aan de aankoop.

Wij bieden de allerbeste service met persoonlijke aandacht en attentie tot in het kleinste detail, met een vrouwelijke ‘touch’.

Voor de verkoop van een woning lijkt het logisch om een makelaar in te schakelen. Terwijl juist de aankoop van een huis heel wat riskanter is dan de verkoop. U als koper kan immers een miskoop doen!

Het is een echte kopersmarkt, want de koper heeft een goede onderhandelingspositie.
De overdrachtsbelasting is verlaagd naar 2%, de hypotheekrente is nog steeds laag en er is veel keuze.

De Starterscoach:
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst heeft speciaal voor starters een uniek arrangement voor aankoopbegeleiding ontwikkeld: de Starterscoach. De Starterscoach is niet één persoon; het is een initiatief waarbij de drie belangrijkste tussenstations in het aankooptraject zijn inbegrepen: de makelaar, de financieel adviseur en de notaris.

Wij assisteren je bij het verwoorden van je wensen op basis waarvan een zogenaamd ‘woonprofiel’ ontstaat. Daarmee kunnen we je helpen met het zoeken naar jouw ideale woning. Als je denkt die gevonden te hebben, bekijken we de woning van onder tot boven. We zullen onderzoeken of er verontreiniging is, of er juridische bijzonderheden zijn en of de woning bouwkundig in orde is. Als wij reden tot twijfel hebben, bespreken we dat met je en zullen we eventueel vervolgonderzoek door een gespecialiseerd bedrijf adviseren.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nijmegen Gelderland

Is Aankoopmakelaardij Attis vd Horst in van Welderenstraat 108, Nijmegen Gelderland 6511 MT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Taxatie diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Taxatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6511 MT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825296]