Aia Software benoemt Hein Ragas tot Manager Professional Services

Aia Software benoemt Hein Ragas tot Manager Professional Services van Aia Software

Door: Aia Software  09-04-2009
Trefwoorden: Aia Software, Itp Platform,

Aia Software, producent van het ITP Document Platform, heeft Hein Ragas (35) benoemd tot Manager Professional Services. Met deze aanstelling maakt Hein een carrièrestap binnen Aia Software en weet het bedrijf deze ervaren manager opnieuw aan zich te binden. De afdeling professional services is verantwoordelijk voor de implementatie van het ITP Document Platform bij de klant. Als manager professional services gaat Hein zich vooral richten op ontwikkeling van de consultants binnen Aia Software en de verdere professionalisering van de dienstverlening richting klanten.

De afgelopen twee jaar was Hein werkzaam als Project Manager en Senior Consultant binnen Aia Software. Als Project Manager was hij verantwoordelijk voor de aansturing van de projectteams die de implementaties van het ITP Document Platform bij de klant uitvoeren. In de rol van Senior Consultant hield hij zich vooral bezig met de architectuur van grote documentproductie projecten en het vertalen van de wensen van de klant naar creatieve oplossingen. Voor zijn komst naar Aia Software was Hein ruim vijf jaar werkzaam als software engineer bij GX.

“In mijn vorige functies speelde kennisontwikkeling binnen het team ook al een grote rol”, aldus Hein Ragas. “Deze nieuwe positie biedt mij de mogelijkheid om dit nog meer op de kaart te zetten binnen Aia Software met als doel het realiseren van een verdere professionalisering en stroomlijning van onze dienstverlening.”

Paul Dirven, CEO van Aia Software: “Naast een goed product is hoogwaardige kennis bij de consultants van wezenlijk belang om onze klanten goed te kunnen adviseren en ondersteunen bij de implementatie van het ITP Document Platform. Door de aanstelling van Hein als Manager Professional Services kunnen wij zijn kennis en kunde gebruiken om de kwaliteit van onze dienstverlening te blijven verbeteren. Ik ben daarom zeer verheugd dat Hein deze uitdaging heeft aangenomen.”

----------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Hein Ragas, Manager Professional Services bij Aia Software.

Over Aia Software
Aia Software is een toonaangevende wereldwijde producent van document oplossingen. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 850 organisaties gebruiken ITP als één geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië.
http://www.aia-itp.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Eline Visser
aia@marcommit.nl
035-58 22 730


Trefwoorden: Aia Software, Itp Platform,

Contact Aia Software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share