Aia Software benoemt Tim van Hugte tot Business Development Manager

Aia Software benoemt Tim van Hugte tot Business Development Manager van Aia Software

Door: Aia Software  22-07-2008
Trefwoorden: Business Development Manager, Compart, Aia Software

Nijmegen, 22 juli 2008 –Aia Software, leverancier van het ITP Document Platform, heeft Tim van Hugte (45) benoemd tot Business Development Manager. In deze functie is Van Hugte operationeel verantwoordelijk voor de afdelingen Sales en Sales Support. Daarnaast blijft hij ook verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met key-accounts en de relaties met analisten als Forrester en Gartner.

Van Hugte: “Vanuit mijn nieuwe functie als Business Development Manager draag ik de strategie en visie van Aia Software,om het contentbeheer van documenten bij de gebruiker neer te leggen, verder uit. De kracht van het ITP Document Platform ligt voornamelijk in het feit dat gebruikers zelf documenten kunnen beheren en genereren in een door IT gecontroleerde omgeving. Nu wij een samenwerking zijn aangegaan met Compart, leverancier van DocBridge Mill, sluit ITP bovendien naadloos aan op de bestaande print en distributie infrastructuur van de klant. Daarmee bieden wij onze opdrachtgevers een volledig toegerust business-managed correspondentieplatform.”

--------------------------------------------------------------

Over Aia Software
Aia Software is een toonaangevende wereldwijde leverancier van document oplossingen. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 800 organisaties gebruiken ITP als één geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië.
www.aia-itp.com.

Voor meer informatie:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
035-58 22 730
[email protected] 
 

Trefwoorden: Aia Software, Business Development Manager, Compart, Itp Document Platform,

Contact Aia Software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share