Aia Software beoordeeld als strong performer op het gebied van interactieve output in rapport toonaa

Aia Software beoordeeld als strong performer op het gebied van interactieve output in rapport toonaa van Aia Software

Door: Aia Software  30-06-2009
Trefwoorden: Forrester, Aia Software

Aia Software, producent van het ITP Document Platform, is een van de strong performers in het interactieve output segment zoals geciteerd in het rapport The Forrester Wave™: Document Output For Customer Communications Management, Q2 2009 (DOCCM). Aia Software is één van de 12 global vendors die voldeden aan alle eisen die Forrester heeft gesteld voor deelname aan de Wave.
Het Forrester Research rapport stelt: “Aia Software drives communications as a business process.” Deze visie sluit naadloos aan bij de ‘Business owned, business managed, IT controlled’ strategie van Aia Software. De erkenning als strong performer door Forrester onderstreept deze strategie, waarin de verantwoordelijkheid voor het beheer van documenten en tekstblokken bij de gebruiker komt te liggen. Interactieve output vereist persoonlijke aandacht – veelal het matchen van variabele klantgegevens met gestructureerde formulieren of templates - om gepersonaliseerde output te kunnen realiseren.
Paul Dirven, co-CEO van Aia Software: ”We zijn erg blij om door de Amerikaanse analist Forrester juist op het terrein van interactieve output een strong performer genoemd te worden. Op dit moment zijn ad hoc en reguliere business correspondentie hot items in de markt. Veel op maat gemaakte oplossingen zoals Word Mail merge en VB/macro’s moeten worden vervangen door een betrouwbare, interactieve en server based correspondentie-oplossing. Niet alleen onze eigen ervaring, maar ook recent onderzoek toont aan dat de ROI op deze projecten hoog is.”
Leon Pillich, co-CEO van Aia Software: “Onze businessgeoriënteerde strategie houdt tevens in dat we waarde uit CRM-systemen halen om de multichannel gepersonaliseerde customer communication (echt CCM) te verbeteren. Ons nieuwe product ITP/Envelopes verzamelt output uit zowel traditionele als nieuwe output producerende componenten, voor gestructureerde, on-demand en interactieve output. Het verzamelt metadata en synchroniseert dit met het corporate CRM-systeem, zodat er een Customer Communications profiel ontstaat. Deze profielen en procedures kunnen door de business gebruikers beheerd worden. Zij gebruiken ITP/Envelopes om alle output binnen de organisatie te analyseren, beheren, combineren en te verbeteren. Met deze strategie geloven wij dat we het statement van Forrester volledig waarmaken: European providers are rising fast!”
-----------
Over Aia Software
Aia Software is een toonaangevende wereldwijde producent van document oplossingen. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 800 organisaties gebruiken ITP als één geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië.
http://www.aia-itp.com.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Eline Visser
[email protected]
035-58 22 730
U kunt dit persbericht ook vinden op: http://www.aia-itp.com/nl/nieuws/persberichten/aia-software-beoordeeld-als-strong-performer-op-het-gebied-van-interactieve-output-in-rapport-leidend-analistenbureau.html.


Trefwoorden: Aia Software, Forrester,

Contact Aia Software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share