Aia Software breidt sales support team uit met Peter Valckx

Aia Software breidt sales support team uit met Peter Valckx van Aia Software

Door: Aia Software  04-12-2008
Trefwoorden: Aia Software, Itp,

Nijmegen, 4 december 2008 - Aia Software, producent van het ITP Document Platform, heeft Peter Valckx (28) aangesteld als Junior Account Manager. In zijn functie is Peter onder ander verantwoordelijk voor de ondersteuning van de verkooporganisatie. Tevens helpt hij het sales team bij het maken van calculaties en offertes ten behoeve van bestaande en nieuwe klanten. Op basis van deze ervaring zal Peter doorgroeien naar de functie van Account Manager, waarin hij zelf verantwoordelijk is voor een aantal klanten.

Het sales support team is een kweekvijver voor talent. Door medewerkers te laten starten op deze afdeling laat Aia Software hen eerst gedegen kennis alvorens ze in te zetten als Account Manager. Op deze wijze garandeert Aia Software de kwaliteit en kunde van haar sales team. Peter beschikt dankzij zijn studie Hogere Informatica over ruime technologische kennis. Hij startte zijn loopbaan als consultant bij Axway, waar hij een interne switch maakte naar een commerciële functie. In de komende periode zal hij zich hoofdzakelijk concentreren op het uitbouwen van zijn kennis op documentgebied.

“Documentmanagement is voor mij een nieuwe markt”, aldus Peter Valckx. “Bij nadere bestudering van de markt waarin Aia Software zich bevindt, werd al snel duidelijk dat professionalisering van documentmanagement de uitstraling van een organisatie naar een hoger niveau tilt. Het is mijn persoonlijke uitdaging om Aia Software en het ITP Document Platform goed te representeren.”

“Wij zijn blij met deze versterking van ons team”, aldus Tim van Hugte, Business Development Manager van Aia Software. “Met de ervaring die Peter heeft opgedaan in zijn commerciële functie bij een softwareleverancier is hij een veelbelovende aanwinst. Wij besteden niet alleen veel aandacht aan de groei en ontwikkeling van het ITP Document Platform in diverse marktgebieden, wij bieden talent ook graag de kans om zichzelf, en daarmee Aia Software, verder te ontwikkelen.”

--------------

Noot voor redactie: Bijgesloten een afbeelding op hoge resolutie van Peter Valckx, Junior Account Manager bij Aia Software.

Over Aia Software
Aia Software is een toonaangevende wereldwijde producent van document oplossingen. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 800 organisaties gebruiken ITP als één geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië.
www.aia-itp.com.  

Voor meer informatie:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
035-58 22 730
[email protected]  


Trefwoorden: Aia Software, Itp,

Contact Aia Software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share