Aia Software breidt uit met Rob Geerings als Senior Consultant

Aia Software breidt uit met Rob Geerings als Senior Consultant van Aia Software

Door: Aia Software  20-08-2008
Trefwoorden: Aia Software, Itp Document Platform,

Nijmegen, 20 augustus 2008 - Aia Software, leverancier van het ITP Document Platform, heeft Rob Geerings (33) aangesteld als Senior Consultant. In deze functie is hij verantwoordelijk voor contacten met bestaande en potentiële klanten en het vertalen van marktsignalen naar nieuwe ITP-ontwikkelingen in de financiële dienstverlening.

Rob heeft bij VDD IQWare ruime ervaring opgedaan op het gebied van financiële dienstverlening met het document management systeem Hyarchis.net. Als Product Manager hield hij zich bezig met het beoordelen en vertalen van wensen en eisen uit de markt naar functionele specificaties voor productontwikkeling. Daarnaast was hij in het pre-sales traject verantwoordelijk voor productdemonstraties en het beoordelen van offerteaanvragen.

“Aia Software stond boven aan mijn lijstje van interessante bedrijven toen ik besloot van functie te veranderen”, aldus Rob Geerings. “Ik ken de mensen en het ITP-product van Aia Software al enkele jaren. Niet alleen van beurzen, evenementen en congressen, maar ook omdat Aia en VDD IQware partners zijn. Het is mijn ambitie om het ITP Document Platform verder te ontwikkelen op basis van de wensen en eisen van klanten. Dit kan zowel op technisch gebied zijn, het veranderen van platformen, als op functioneel gebied op basis van klantenwensen en marktbewegingen.”

“Aia Software heeft een sterke markpositie te verdedigen, daarom is het voor ons belangrijk tijdig in te spelen op behoeften in de markt”, aldus Paul Dirven, CEO van Aia Software. “Door ons team van consultants uit te breiden blijven wij in staat nieuwe functionaliteiten en platformen voor het ITP-systeem te ontwikkelen en in de markt te zetten. Met zijn ruime ervaring op het gebied van financiële dienstverlening in relatie tot functionele specificaties van document management systemen, is Rob voor ons een belangrijke aanwinst.”

--------------

Noot voor redactie: Bijgelsoten een afbeelding op hoge resolutie van Rob Geerings, Senior Consultant bij Aia Software.

Over Aia Software
Aia Software is een toonaangevende wereldwijde leverancier van document oplossingen. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 800 organisaties gebruiken ITP als één geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië.
www.aia-itp.com.  

Voor meer informatie:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
035-58 22 730
aia@marcommit.nl  

Trefwoorden: Aia Software, Itp Document Platform,

Contact Aia Software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share