Aia Software en Trace Isys integreren functionaliteiten

Aia Software en Trace Isys integreren functionaliteiten van Aia Software

Door: Aia Software  09-07-2007
Trefwoorden: Itp, Opentwins Applicaties,

Nijmegen, 9 juli 2007 - Aia Software, leverancier van het Correspondentie en Document Platform ITP, integreert het ITP Document Platform in de TWINS en OpenTWINS applicaties van Trace Isys. De klanten van Trace krijgen zo een betere controle over de inhoud en stijl van belangrijke documenten voor de eindgebruiker. Tevens worden belangrijke data vroeg in het aanmaakproces van de polis probleemloos vastgelegd.

Deze combinatie biedt flexibiliteit in uitstraling voor tussenpersonen en levert de vereiste compliance en auditing standaarden in een meer en meer aan regelgeving onderhevige markt. Aanvankelijk worden deze functionaliteiten aan TWINS gebruikers aangeboden in de ‘slip & cover note’ modules. Binnen OpenTWINS, het nieuwste product van Trace, worden ook alle systeemgegenereerde documenten geproduceerd met ITP.

Connel Torley, Managing Director, Trace Isys: “Isys is verheugd deze samenwerking te kunnen aankondigen. Aia Software heeft een goede reputatie en staat van dienst in de markt voor documentproductie. De organisatie heeft aangetoond een uitstekend begrip te hebben van de specifieke behoeften in de Londense verzekeringsmarkt.”

“Dit partnership biedt de klanten van Isys de mogelijkheid gebruik te maken van een volledig met TWINS geïntegreerde correspondentie oplossing”, aldus Christoffel Klimbie, Business Partner Manager bij Aia Software. “Gebruikers zijn nu ook in staat om de inhoud van documenten zelf te beheren waardoor een korte time to market ontstaat voor nieuwe documenten.”

-----------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van de ondertekening van de samenwerking tussen Aia Software en Trace Isys. Met v.l.n.r. Christoffel Klimbie, Business Partner Manager bij Aia Software, Connel Torley, Managing Director bij Trace Isys, Leon Pillich, CEO van Aia Software en Julian Mancell Smith, Director van Trace Isys.

Over Aia Software
Aia Software is een leidende wereldwijde leverancier van document oplossingen. Het ITP Documenten Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 800 organisaties gebruiken ITP als één geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië.
www.aia-itp.com

Over Trace Isys
Trace Isys is een volledige dochteronderneming van Trace Group plc en is gespecialiseerd in het leveren van producten en diensten rond een life cycle broking pakket om organisaties die opereren in de Lloyd’s verzekerings- en herverzekeringsmarkt van dienst te zijn. Trace Group plc werd in 1974 opgericht en is een in Londen gevestigde software en diensten leverancier , gespecialiseerd in oplossingen voor het bank en verzekeringswezen, de effecten- en vastgoedmarkt.
www.tracegroup.com 

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Eline Visser
[email protected]
035-58 22 730

Trefwoorden: Itp, Opentwins Applicaties,

Contact Aia Software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share