Aia Software lanceert ITP 3.5: de gebruiker beheert zelf de templates en documentinhoud

Aia Software lanceert ITP 3.5: de gebruiker beheert zelf de templates en documentinhoud van Aia Software

Door: Aia Software  20-04-2009
Trefwoorden: Aia Software

Aia Software, producent van het ITP Document Platform, lanceert ITP 3.5. Met deze release heeft de business nog meer controle over de inhoud van hun documenten. Belangrijke speerpunten in deze versie zijn de nieuwe content wizards en de uitgebreide mogelijkheden voor dynamic labeling. Tevens zijn de mogelijkheden van de ITP/MDK Repository uitgebreid en geoptimaliseerd. Door de integratie van een aantal best practices uit implementatieprojecten in ITP 3.5 kunnen implementatietijden aanzienlijk verkort worden.

“Deze nieuwe versie onderstreept de strategie van Aia Software om het beheer van documenten en tekstblokken weer bij de gebruiker neer te leggen”, aldus Leon Pillich, CEO van Aia Software. “Door de toegevoegde functionaliteit realiseert de business nu een korte time-to-market van correspondentie en kunnen ze de communicatie met hun klanten beter beheren. ”
Controle bij de business

Met content wizards kan de beheerder uit de business de documentstructuur vastleggen in een gebruiksvriendelijke grafische userinterface. Hierbij kan de beheerder aangeven welke delen verplicht of optioneel zijn. Vervolgens kan de eindgebruiker deze documentmodellen oproepen en optionele delen selecteren. De toepassingen hiervan zijn zeer divers, van documenten waarbij de documentstructuur uit veel onderdelen bestaat tot standaard correspondentie. Programmeren is niet nodig. De beheerder kan zelf eenvoudig wijzigingen doorvoeren in de documentstructuur. Hij is niet meer afhankelijk van de beschikbaarheid van de IT-afdeling, waardoor de doorlooptijd van wijzigingen enorm verkort wordt.
Dynamic labeling biedt organisaties de mogelijkheid om eenvoudig verschillende huisstijlen vast te leggen. De documenten kunnen merk- en stijlonafhankelijk worden gedefinieerd. Wanneer de organisatie nu een nieuw label (merk) wil toevoegen hoeft alleen de nieuwe huisstijl ingevoerd te worden. Vervolgens kan deze gekoppeld worden met de bestaande documenten.
Verkorten implementatietijd

De mogelijkheden om ITP te integreren in bedrijfsapplicaties en als service aan te bieden in een service oriented architecture zijn uitgebreid, waardoor de implementatie eenvoudiger is en de implementatietijd wordt verkort. Daarnaast zijn de beveiligings- en integratiemogelijkheden van ITP/OnLine Server, de online correspondentieoplossing, verbeterd. Deze verbeteringen vergroten de toepassingsmogelijkheden van ITP/OnLine Server via het internet.
De functionaliteit van de ITP/MDK Repository, de beheeromgeving voor ITP modellen en content, is ook sterk uitgebreid. Zo is de tekstverwerkerondersteuning uitgebreid en kan de ITP/MDK Repository nu ook gebruik maken van IBM DB2 voor Unix, Windows en Linux en PostgreSQL databases.
Bestaande gebruikers van ITP kunnen via de website van Aia Software de nieuwe software downloaden. Meer informatie over ITP 3.5 is beschikbaar op de website http://www.aia-itp.com/en/news/press-releases/aia-software-launches-itp-35-the-power-house-for-document-composition/itp-35-empowering-business-users-in-template-and-content-management.html.

Trefwoorden: Aia Software

Contact Aia Software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share