Aia Software opent vestiging in Zoetermeer

Door: Aia Software  06-08-2008
Trefwoorden: Vestiging, Aia Software, Itp Document Platform,

Nijmegen, 6 augustus 2008 - Aia Software, leverancier van het ITP Document Platform, heeft per 1 augustus een vestiging in Zoetermeer geopend. Met deze uitbreiding vestigt Aia zich in de nabijheid van nieuwe en bestaande klanten.

Aia Software heeft, sinds de oprichting twintig jaar geleden, kantoren geopend in Duitsland, Engeland, Zwitserland, Verenigde Staten en Australië. In meer dan 25 landen zijn installaties van het ITP Document Platform gerealiseerd. In de Nederlandse markt groeit het aantal klanten vooral in de Randstad snel. Door de toename van projecten is de behoefte aan medewerkers die in de deze regio wonen sterk gestegen, net als de wens een uitvalsbasis in dit gebied te hebben. Naast werkplekken biedt dit steunpunt ook de mogelijkheid om op eigen terrein vergaderingen te houden met opdrachtgevers.

Paul Dirven, CEO van Aia Software: “Wij hebben een sterke groei gezien in het aantal opdrachtgevers en projecten in de Randstad. Recent tekenden bijvoorbeeld de Gemeente Rotterdam, Goudse Verzekeringen, Welcium, ABN Amro Bank, London Verzekeringen en Unigarant. Hiermee is de behoefte aan een uitvalsbasis in het westen ook gegroeid. Wij zijn blij dat wij nu over een eigen locatie in Zoetermeer beschikken, dicht bij opdrachtgevers in de overheidssector. Daarmee vergroten wij onze fysieke aanwezigheid in dit gebied en onderstrepen het belang van onze opdrachtgevers voor verdere groei en expansie.”

Voor de bemanning van deze uitvalsbasis is Aia op zoek naar projectmanagers en consultants met een achtergrond in de documentwereld en kennis van software implementaties.

Het adres is:
Boris Pasternaklaan 8
2719 DA Zoetermeer
Tel: 024 371 02 30

--------------

Over Aia Software
Aia Software is een toonaangevende wereldwijde leverancier van document oplossingen. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 800 organisaties gebruiken ITP als één geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië.
www.aia-itp.com


Voor meer informatie:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
035-58 22 730
aia@marcommit.nl  
  

Trefwoorden: Aia Software, Itp Document Platform, Vestiging,

Contact Aia Software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share