Aia Software sluit samenwerkingsovereenkomst met Belgische IT-dienstverlener

Aia Software sluit samenwerkingsovereenkomst met Belgische IT-dienstverlener van Aia Software

Door: Aia Software  21-05-2007
Trefwoorden: Documenten, Msp, Aia Software

MSP breidt aanbod van documentoplossingen uit met ITP van Aia Software

Nijmegen, 21 mei 2007 - Aia Software, leverancier van het correspondentie- en documentenplatform ITP, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met MSP. Deze Belgische IT-dienstverlener verrijkt zijn aanbod met het documentenplatform ITP.

ITP maakt het voor organisaties mogelijk om hun correspondentie en documenten op maat, makkelijker en in minder tijd aan te maken. Elk bedrijf is met ITP in staat om zelf documenten aan te passen of nieuwe toe te voegen. Juist bij documentintensieve organisaties zoals verzekeraars, banken en advocatenkantoren is hieraan een toenemende behoefte. Met de toevoeging van ITP aan het productportfolio zet MSP dan ook een belangrijke stap in zijn strategie van snelle groei.

“Na een grondige evaluatie van het ITP-platform van Aia Software waren we onder de indruk van de mogelijkheden, de gemakkelijke integratie en de gebruiksvriendelijkheid. We zullen ITP dan ook niet alleen voorstellen aan onze bestaande klanten, maar we bieden hiermee ook een oplossing voor alle andere bedrijven waarin de aanmaak en het beheer van documenten centraal staan in het bedrijfsproces”, aldus Yves Roblain, Service Line Manager bij MSP.

Betrouwbare partner in België
Aia Software was als Nederlands bedrijf op zoek naar een betrouwbare partner in België. “Ik ben verheugd over dit samenwerkingsakkoord met MSP omdat klanten die op zoek zijn naar een documentenoplossing nu ook kennis zullen maken met ITP. Bovendien beschikt MSP over een ploeg van enthousiaste en gedreven medewerkers, die een ITP-project perfect kunnen begeleiden. Op die manier zijn we er zeker van dat er tevreden klanten in België bijkomen”, aldus Paul Dirven, CEO bij Aia Software.

De samenwerking tussen MSP en Aia Software verloopt al succesvol in de praktijk; het bewijs hiervan is een gezamenlijk project voor een grote verzekeraar. Consultants van beide bedrijven werken samen om onder andere polissen en verzekeringsbrieven op basis van ITP te genereren in een volledig vernieuwde huisstijl. Nieuw aangemaakte en bestaande documenten zijn bovendien geïntegreerd met bestaande applicaties zoals het CRM-systeem en de ERP-applicatie. “Dit project was een vruchtbare kruisbestuiving tussen de expertise van MSP consultants en Aia medewerkers, tot grote tevredenheid van de klant”, besluit Dirven.

---------------------------------------------------------

Noot voor de redactie:
Bijschrift afbeelding: Ondertekening samenwerkingsovereenkomst v.l.n.r.: Paul Dirven, CEO Aia Software , Eric Huygh General Manager MSP.

Over Aia Software
Aia Software is een leidende wereldwijde leverancier van document oplossingen. Het ITP Documenten Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 800 organisaties gebruiken ITP als één geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië.
www.aia-itp.com

Over MSP
MSP is een IT-dienstenleverancier die aan zijn klanten, middelgrote ondernemingen uit België en Nederland, totaaloplossingen biedt. Dat aanbod omvat implementatie & integratie van ICT-infrastructuuroplossingen, managed services, outsourcing, de ontwikkeling en implementatie van toepassingen en technische ondersteuning en adviesverlening. MSP sloot strategische partnerships met marktleiders zoals IBM, Microsoft, Lakeview Technology, Citrix, VMware, Cisco, EMC², en Sonicwall. Daardoor is het bedrijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kan het steeds werk maken van toekomstgerichte oplossingen. MSP werd in 1991 opgericht en telt momenteel 180 personeelsleden. MSP is gevestigd in Kontich bij Antwerpen en heeft lokale vestigingen in Waregem, Hasselt en 's-Hertogenbosch. In 2006 realiseerde de onderneming een omzet van 23,5 miljoen euro, een stijging met ongeveer 40% tegenover het vorige boekjaar. Klanten van MSP zijn onder meer Domo, Beaulieu International Group, MSC Home Terminal, Echo, KBC Securities, Lease Plan, Nike en Randstad. Bezoek www.msp.be of www.msp.nl voor meer informatie.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Eline Visser
[email protected]
035-58 22 730

Trefwoorden: Aia Software, Documenten, Documentplatform, Itp, Msp,

Contact Aia Software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share