Aia Software sluit zich aan bij Mainframe Migration Alliance

Door: Aia Software  25-11-2008
Trefwoorden: Mma, Aia Software, Itp Document Platform,

Nijmegen, 25 november 2008 - Aia Software, producent van het ITP Document Platform, heeft zich aangesloten bij de Mainframe Migration Alliance (MMA). Dit lidmaatschap geeft Aia Software de mogelijkheid kennis te delen over migratietrajecten met de leden van de sterk groeiende business-to-business web community. Wereldwijd onderzoeken organisaties met mainframe systemen de mogelijkheden om over te gaan naar oplossingen op het Windows platform om zo kosten te besparen en flexibeler te kunnen inspelen op marktveranderingen. Het ITP Document Platform is een goede vervanging voor mainframe legacy systemen zoals AFP of Calligo, die traditioneel voor documentcreatie worden gebruikt.

Deze karaktergebaseerde systemen staan het gebruik van MS Office Word voor documentgeneratie in de weg. Het ITP-platform lost dit probleem op, waardoor ITP een flexibel alternatief is voor deze mainframe systemen. Daarnaast kan ITP ook gekoppeld worden aan een mainframe systeem. Zo blijft de investering in deze systemen behouden maar hebben organisaties toch de voordelen van document generatie op een Windows platform.

De Mainframe Migration Alliance is een groep bedrijven die samenwerkt om klanten te ondersteunen bij hun migratie van een mainframe- naar een Microsoft platform. De leden maken de modernisering van legacy systemen makkelijker en efficiënter voor hun klanten. Onder de leden bevinden zich Independent Software Vendors (ISV’s) die middelen bieden om mainframe klanten, die overwegen te migreren of al in het migratieproces zitten, te ondersteunen. Tot de leden behoren ook System Integrators (SI’s), die migratiediensten aan mainframeklanten leveren.

“Het is de belangrijkste taak van de MMA om een community voor ISV’s en SI’s te bieden”, aldus Paul Dirven, CEO van Aia Software. “Met dit lidmaatschap biedt de MMA ons de gelegenheid om andere leden te informeren over onze producten en kennis met hen uit te wisselen. Zo zijn wij in staat om de kennis over ons ITP Document Platform bij leden van deze alliantie op een hoog niveau te brengen en andersom leren wij veel van de aangesloten ISV’s en SI’s over de behoeften aan migratieondersteuning in de markt. Wij zien onze aansluiting bij de MMA dan ook als een positieve ontwikkeling.”

“Wij zijn verheugd dat Aia Software zich heeft aangesloten bij de Mainframe Migration Alliance, aldus Scott Rosenbloom, directeur van de MMA bij Microsoft Corp. “De expertise van Aia Software in documentcompositie is een kritisch component in de ondersteuning van klanten bij de migratie naar het flexibele Windows platform.”

Spil van de MMA is de website: http://www.MainframeMigration.org. Deze website biedt een centrale locatie voor migratie-gerelateerde informatie. Microsoft en de MMA-partners verwijzen mainframe klanten door naar deze site om daar antwoorden te vinden op veel van hun vragen. De website trekt meer dan 30.000 bezoekers per maand.

--------------

Over Aia Software
Aia Software is een toonaangevende wereldwijde producent van document oplossingen. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 850 organisaties gebruiken ITP als één geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Australië.
www.aia-itp.com.  

Over Mainframe Migration Alliance
Bedrijven die meer informatie zoeken over Mainframe Migration Alliance of lid willen worden, kunnen contact opnemen via email: mframe microsoft(dot)com. Gelieve MMA in het onderwerp van de mail te vermelden.


Voor meer informatie:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
035-58 22 730
aia@marcommit.nl  

Trefwoorden: Aia Software, Itp Document Platform, Mma,

Contact Aia Software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share