Aia Software stelt Michel Anders aan als Manager Professional Services

Aia Software stelt Michel Anders aan als Manager Professional Services van Aia Software

Door: Aia Software  31-07-2007
Trefwoorden: Aia Software

Nijmegen, 31 juli 2007 – Michel Anders is per 1 juli in dienst getreden als Manager Professional Services bij Aia Software, leverancier van het Correspondentie en Document Platform ITP. Michel is in deze functie verantwoordelijk voor de planning en structurering van de ITP-projecten en geeft leiding aan het consultancy team.

Michel heeft ruime werkervaring in ICT service management. Voor zijn komst naar Aia Software was hij werkzaam als hoofd rekencentrum bij VieCuri Medisch Centrum. Tevens was hij ruim zeven jaar Manager Beheer bij Tunix Internet Security en Opleidingen. Michel was daar verantwoordelijk voor de afdelingen systeembeheer en support.

“Ik heb voor Aia Software gekozen omdat het ITP Document Platform een aansprekend en technisch volwassen product is. Daarnaast heeft Aia Software mijns inziens een goede visie op hoe dienstverlening hoort te zijn”, aldus Michel Anders. “Het is voor mij een uitdaging om de verdere professionalisering van de organisatie door te zetten, zodat ons product en onze dienstverlening nog beter aansluit bij de verwachtingen en wensen van de klant.”

Trefwoorden: Aia Software

Contact Aia Software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share