Aia Software stelt Rob Hegt aan als Senior Project Manager

Aia Software stelt Rob Hegt aan als Senior Project Manager van Aia Software

Door: Aia Software  03-09-2008
Trefwoorden: Document Management, Aia, Aia Software

Nijmegen, 3 september 2008 - Aia Software, leverancier van het ITP Document Platform, heeft Rob Hegt (51) aangesteld als Senior Project Manager. Rob is verantwoordelijk voor het begeleiden van maatwerkprojecten en -implementaties van het ITP Document Platform bij diverse relaties van Aia Software.

Rob heeft als Manager Software Engineering bij bioMérieux brede ervaring opgedaan in project management en gaf daar leiding aan de afdeling software ontwikkeling. Daarvoor werkte hij bij Océ Technologies, waar hij specifieke kennis en expertise opdeed in ontwikkeling, consultancy en servicecoördinatie van geavanceerde documentcreatie en printmanagement-oplossingen voor professionele omgevingen.

“De dynamiek van een bedrijf met een hoog technologiegehalte in een functie dicht bij de klant vind ik uitermate interessant”, aldus Rob Hegt. “Daarmee is Aia Software precies de omgeving waarin ik me thuis voel. Mijn persoonlijke ambitie ligt op het vlak van gestructureerd en planmatig werken en daarmee het opleveren van projecten in lijn met de verwachtingen van zowel Aia als de klantorganisatie. Daarbij is het de uitdaging om de vrij directe inbreng van klanten en gebruikers in het projectproces in goede banen te leiden.”

Paul Dirven, CEO van Aia Software: “Rob Hegt is met recht een senior op het gebied van projectmanagement en is zeer ervaren in het concretiseren en afstemmen van de wensen en verwachtingen van diverse betrokken partijen in een project. Daarmee slaat hij de brug tussen techniek en bedrijfsvoering. Dat hij de ins en outs van het vakgebied documentmanagement kent maakt hem voor ons, als toonaangevende leverancier van documentoplossingen, een belangrijke aanwinst met grote toegevoegde waarde.”

--------------

Noot voor redactie: Bijgesloten een afbeelding op hoge resolutie van Rob Hegt, Senior Project Manager bij Aia Software.

Over Aia Software
Aia Software is een toonaangevende wereldwijde leverancier van document oplossingen. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 800 organisaties gebruiken ITP als één geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië.
www.aia-itp.com.

Voor meer informatie:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
035-58 22 730
[email protected]


Trefwoorden: Aia, Aia Software, Document Management, Itp Document Platform,

Contact Aia Software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share