Christoffel Klimbie wordt Sales Director UK bij Aia Software

Christoffel Klimbie wordt Sales Director UK bij Aia Software van Aia Software

Door: Aia Software  02-04-2009
Trefwoorden: Aia Software, Itp,

Aia Software, producent van het ITP Document Platform, heeft Christoffel Klimbie (41) benoemd tot Sales Director Aia United Kingdom. Christoffel is sinds 2001 werkzaam bij Aia Software in verschillende functies en door zijn ervaring met recht een specialist op het gebied van documentcreatie te noemen. Deze ervaring gaat hij nu inzetten om Aia Software in het Verenigd Koninkrijk nog beter op de kaart te zetten.

Voorheen heeft Christoffel zich beziggehouden met grote Nederlandse accounts, zoals Achmea, IND en Arbeidsinspectie. De afgelopen jaren heef hij als Business Partner Manager gewerkt aan het uitbreiden van het internationale partnernetwerk van Aia Software. Hierbij is al veel aandacht aan groei in Engeland besteed.

“Engeland en met name de London Market, is naast de Benelux een belangrijke groeimarkt voor Aia Software”, aldus Christoffel Klimbie. “We hebben ons ten doel gesteld om het marktaandeel in het Verenigd Koninkrijk in 2009 te verdubbelen. Om dit te bereiken is het opbouwen van een hecht team essentieel, dit is dan ook mijn eerste prioriteit. Naast de beoogde groei, wil ik het UK team beter betrekken bij de ontwikkelingen van Aia Software in de rest van de wereld. Ik zie mezelf dan ook als ambassadeur vanuit Nederland naar het UK team, maar ook zeker andersom.”

“Christoffel heeft de afgelopen jaren succesvol gewerkt aan het werven van business partners. In die rol heeft hij ook al de nodige ervaring met en kennis van de Britse markt opgedaan. Door hem als Sales Director in staat te stellen zijn volledige aandacht te richten op dit land, willen wij een sterke speler in deze markt worden. Verdere groei in de London Insurance Market zal zeker bijdragen aan onze internationale uitstraling binnen de mondiale verzekeringswereld”, aldus Paul Dirven, CEO van Aia Software.

----------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Christoffel Klimbie, Sales Director UK bij Aia Software.

Over Aia Software
Aia Software is een toonaangevende wereldwijde producent van document oplossingen. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 850 organisaties gebruiken ITP als één geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië.
http://www.aia-itp.com.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Eline Visser
[email protected] 
035-58 22 730


Trefwoorden: Aia Software, Itp,

Contact Aia Software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share