Engeland belangrijke groeimarkt voor Aia Software

Engeland belangrijke groeimarkt voor Aia Software van Aia Software

Door: Aia Software  26-03-2009
Trefwoorden: Aia Software

Aia Software, producent van het ITP Document Platform, heeft het Engeland aangewezen als belangrijke groeimarkt voor 2009. Naast de bestaande internationale focus wordt dit jaar extra aandacht besteed aan de groei in Het Verenigd Koninkrijk, met als doel een verdubbeling van het marktaandeel. Hiertoe heeft het bedrijf recent haar werknemersbestand in het Verenigd Koninkrijk flink uitgebreid en een nieuw kantoor betrokken in Southend-On-Sea, Essex.

Aanleiding voor deze stap was een substantiële groei van de verkoop van het ITP Document Platform in het Verenigd Koninkrijk. Londen is het hart van de verzekeringswereld, waar enorme risico’s worden verzekerd en herverzekerd. De brokers en herverzekeraars beschrijven hun risico’s in zeer specifieke contracten en polissen, zoals de slip en covernotes. Het ITP Document Platform is bij uitstek geschikt om deze documenten te produceren. Aia Software heeft specifieke aanpassingen gemaakt in ITP om het platform speciaal voor deze gebruikers geschikt te maken.

Paul Dirven, CEO van Aia Software: ”We hebben in Engeland inmiddels een gezonde basis opgebouwd met klanten zoals QBE, Groupama en Allianz AGCS en aansprekende business partners als Xchanging, IT Freedom en Trace Isys. Daarnaast is er een team van ervaren medewerkers die de markt en onze documentcreatie oplossingen goed begrijpen. Het is nu tijd om door te groeien naar een volgend niveau.”

----------------------------------

Over Aia Software
Aia Software is een toonaangevende wereldwijde producent van document oplossingen. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 800 organisaties gebruiken ITP als één geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië.
http://www.aia-itp.com.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Eline Visser
aia@marcommit.nl
035-58 22 730

U kunt dit persbericht ook vinden op: http://www.aia-itp.com/nl/nieuws/persberichten/engeland-belangrijke-groeimarkt-voor-aia-software.html

Trefwoorden: Aia Software

Contact Aia Software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share