Ingeborg Ragas nieuwe consultant Aia Software

Ingeborg Ragas nieuwe consultant Aia Software van Aia Software

Door: Aia Software  15-02-2007
Trefwoorden: Aia Software, Itp,

Nijmegen, 15 februari 2007 – Aia Software, leverancier van het correspondentie- en documentplatform ITP, heeft Ingeborg Ragas aangesteld als consultant. Ingeborg Ragas zal zich vooral gaan bezighouden met documentbouw en documentontwerp. De afgelopen vijf jaar is Ingeborg Ragas werkzaam geweest bij ABN AMRO fulfilment & services lenen en heeft zodoende veel ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening, een belangrijke markt voor Aia Software.

“Na vijf jaar bij een bank gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging”, aldus Ingeborg Ragas. “Het combineren van mijn technische achtergrond met de financiële kennis die ik heb opgebouwd spreekt mij erg aan. Bij Aia Software krijg ik de kans me te ontwikkelen tot een veelzijdige en creatieve professional op document gebied.”

Paul Dirven, CEO van Aia Software: “Wij werven mensen met een uitgebreide skill set en dagen hen uit zich te ontwikkelen. Ingeborg Ragas wordt bij ons opgeleid tot volwaardig consultant. Door mensen uit het vakgebied aan te nemen kan Aia Software goed meedenken met de klant en ITP op verschillende manieren toespitsen op problemen van de klant. Dat levert efficiënte en besparende oplossingen op.”Trefwoorden: Aia Software, Itp,

Contact Aia Software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share