Technology Alliance Aia Software en StreamServe

Door: Aia Software  25-05-2007
Trefwoorden: Document, Aia Software, Document Platform,

Nijmegen, 24 mei 2007 - Op de jaarlijkse StreamServe gebruikersdag in Groenekan annonceren Aia Software en StreamServe vandaag een Technology Alliance. Het eerste concrete resultaat is een koppeling van de respectievelijke producten ITP en StreamServe Enterprise Document Presentment (EDP).

ITP biedt fijnmazige, interactieve correspondentie op de werkplek. Aan de hand van een dialoog met specifieke vragen en gebruikmakend van tekstblokken, kunnen kenniswerkers zeer gericht brieven maken. De business is zelf in staat om de content van documenten te beheren, in een centrale, door IT gecontroleerde omgeving. Daarmee kan men snel en tegelijkertijd beheersbaar inspelen op door de markt gedicteerde
veranderingen.

StreamServe EDP biedt de infrastructuur voor het automatisch opmaken, samenvoegen, nabewerken en distribueren van hoog volume documentstromen. Door de gerealiseerde koppeling kan de individuele correspondentie vanuit ITP automatisch worden samengevoegd met de output vanuit StreamServe, waarna automatisch OMR- en KIX-codering kan worden toegevoegd. De opmaak van de diverse documenten gebeurt consistent conform huisstijl en wordt gedistribueerd via meerdere kanalen, zoals post, fax, e-mail en sms.

"Wij zijn verheugd dat Aia Software er voor kiest om ITP, een toonaangevende oplossing voor interactieve correspondentie, te koppelen aan StreamServe EDP. Wij zullen deze koppeling technisch actief ondersteunen. Deze koppeling moet worden gezien als een voorbeeld van de integratie mogelijkheden die wij willen gaan bieden met het Open Document Design concept", aldus Max Marinissen, General Manager StreamServe Benelux.

"Nu organisaties hun gestructureerde, vaak batch, documentstromen hebben geautomatiseerd willen ze beter grip krijgen op ongestructureerde correspondentie op de werkplek. Er is dan ook een groeiende behoefte aan deze combinatie van oplossingen, juist bij financiële dienstverleners, verzekeraars en de overheid", zegt Paul Dirven, CEO van Aia Software.


Trefwoorden: Aia Software, Document, Document Platform, Itp, Itp Document Platform,

Contact Aia Software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share