Uphantis gaat samenwerking aan met Aia Software

Door: Aia Software  25-05-2007
Trefwoorden: Document, Aia Software, Document Platform,

Integratie Aia’s ITP Document platform en SAP

Ede, 22 mei 2007 – Uphantis, waarvan de hoofdvestiging in Ede staat, en Aia Software uit Nijmegen zijn een samenwerking aangegaan. Deze richt zich op de toepassing van het ITP Document Platform van Aia Software met SAP-bedrijfsapplicaties. Daarvoor heeft Uphantis als gespecialiseerde dienstverlener op SAP-gebied een koppeling tot stand gebracht. Door deze samenwerking krijgen gebruikers de mogelijkheid om op zeer gemakkelijke, snelle en kostenbesparende manier documenten te produceren op basis van gegevens uit SAP-systemen. Uphantis verzorgt de koppeling van het ITP Document Platform en SAP. Uphantis en Aia Software adviseren en leveren deze oplossing aan SAP-gebruikers in beider klantenkring, maar gaan daarnaast ook gezamenlijk nieuwe markten ontginnen.

ITP Document Platform kan nu gekoppeld worden met bedrijfsapplicaties van SAP, binnen documentintensieve organisaties, zoals overheden, banken en verzekeringsmaatschappijen. Deze oplossing biedt organisaties een krachtige oplossing voor het beheren, produceren en verfijnen van standaard correspondentie zoals contracten, aanmaningen, brieven, vergunningen, kortom alle documenten ten behoeve van het primaire proces van de organisatie. Deze kunnen hiermee onder andere aanzienlijke tijdwinsten boeken wanneer ze veranderingen in documenten moeten doorvoeren.

“Dankzij de samenwerking met Aia Software zien we kansen om het voor onze klanten gemakkelijker te maken met hun SAP-documenten om te gaan. Wij zorgen voor de implementatie van de oplossing, maar de medewerkers kunnen daarna zelf de benodigde veranderingen en aanvullingen doorvoeren. Daar zit voor onze klanten ook een duidelijke meerwaarde”, zegt Henny Hurkens, marketing directeur van Uphantis. “Met Aia Software als partner kunnen wij ons verbreden, onze service op hoger plan brengen en klanten duidelijk maken wat toegepaste technologie vermag.”

“Voor veranderingen in documenten moeten gebruikers vaak aankloppen bij hun automatiseringsafdeling. Met ITP Document Platform is dat niet nodig en krijgen de eindgebruikers weer de controle over hun documenten en kunnen ze nu zelf prioriteiten stellen. Door de samenwerking met Uphantis kan dit nu ook in ‘SAP-land’”, zegt Paul Dirven, CEO van Aia Software.

Trefwoorden: Aia Software, Document, Document Platform, Itp, Itp Document Platform, Uphantis,

Contact Aia Software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share