Xchanging kiest voor ITP/OnLine Server van Aia Software

Xchanging kiest voor ITP/OnLine Server van Aia Software van Aia Software

Door: Aia Software  27-04-2009
Trefwoorden: Aia Software, Xchanging,

Aia Software, producent van het ITP Document Platform, integreert ITP/OnLine server in de Genius Underwriting applicatie van Xchanging. Xchanging biedt naast de Genius applicaties ITP al enkele jaren als tool voor de creatie van on-demand documenten. Verzekeraars hebben echter steeds meer behoefte aan een flexibel en interactief documentcompositie product. Om aan deze behoefte aan flexibiliteit en maatwerk tegemoet te komen is ITP/OnLine Server nu ook geïntegreerd in de Genius applicatie.
Met de OnLine versie van ITP zijn gebruikers in staat om standaard documenten te wijzigen en daarmee correspondentie op maat te creëren. Ook de ITP/MDK Repository is aan Genius toegevoegd, waarmee tevens een oplossing voor het managen en wijzigen van content en templates is gerealiseerd. Met deze nieuwe oplossing biedt Xchanging haar klanten een totaalpakket dat volledig in de behoeften van gebruikers voorziet. Om dit alles te bekrachtigen is een nieuw contract tussen Aia Software en Xchanging getekend.
John Coldwell, Financieel Directeur van de Xchanging Insurance Software divisie: “Dit hernieuwde contract is duidelijk een bekrachtiging van ons partnership en markeert een belangrijk moment. Enkele grote wereldwijd opererende verzekeraars zijn al gestart met de implementatie van Genius en ITP/OnLine Server, andere klanten zullen binnenkort over de nieuwe en aanvullende mogelijkheden worden geïnformeerd. Wij vertrouwen erop dat onze propositie voor de verzekeringsbranche nu compleet is en zijn er van overtuigd dat veel van onze klanten de nieuwe oplossing gaan implementeren.”
Paul Dirven, CEO van Aia Software: “Wij zijn zeer verheugd met de vernieuwing van ons contract met Xchanging en zien dit moment als een nieuwe impuls voor een intensieve samenwerking. Xchanging bedient klanten uit de wereldwijde top honderd in de verzekeringsbranche en is voor ons als strategische partner van groot belang. Vanuit ons kantoor in het hart van de financiële wereld in Londen kunnen wij Xchanging intensief ondersteunen. Met deze hernieuwde overeenkomst zien wij onze groeimogelijkheden in de internationale verzekeringsmarkt aanzienlijk toenemen.”
--------------
Over Aia Software
Aia Software is een toonaangevende wereldwijde producent van document oplossingen. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 850 organisaties gebruiken ITP als één geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Australië.
http://www.aia-itp.com.

Voor meer informatie:
Marcommit PR
Eline Visser
035-58 22 730
[email protected]
U kunt dit persbericht ook vinden op: http://www.aia-itp.com/nl/nieuws-artikel/article/1/xchanging-selects-aias-itponline-server.html?cHash=33f382b497

Trefwoorden: Aia Software, Xchanging,

Contact Aia Software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share