ANAC Carwash Nijmegen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Energieweg 100 , 6541 CZ Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over ANAC Carwash Nijmegen

ANAC Carwash is een keten van kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten in Nederland en België. Bij ANAC wast u uw auto snel, veilig en superschoon! Het concept van ANAC is gestoeld op bewuste keuzes en een hoge servicegraad. De wasstraten hebben een grote capaciteit waardoor de wachttijden minimaal zijn.

ANAC maakt gebruik van textielstroken en gebruikt niet-agressieve zeepsoorten, wat veel veiliger is voor uw auto en het milieu. Bij ANAC Carwash draait het om klantvriendelijkheid.

Nijmegen is de bakermat van het succes van ANAC Carwash. Elke Nijmegenaar kent "de ANAC": goedkoop tanken en autowassen zoals het hoort. Hier werd in 2000 de eerste grote vestiging van ANAC Carwash neergezet op het terrein naast het tankstation en de "oude" wasstraat. En we blijven eraan werken om u in de toekomst nog sneller en beter van dienst te kunnen zijn in al onze vestigingen. ANAC Carwash, dé topklasse in auto wassen!

Wie slim is kiest voor de prepaid Waspas. U profiteert direct van aantrekkelijke kortingen. En wanneer u zich registreert pakt u nog meer voordeel! Het opladen is eenvoudig. U betaalt snel en veilig met Ideal. Uw saldo wordt direct aangepast! Eenvoudig en veilig. Geen gedoe met contant geld, geen oponthoud in de wasstraat.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Wash

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nijmegen Gelderland

Is ANAC Carwash Nijmegen in Energieweg 100, Nijmegen Gelderland 6541 CZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Stofzuiger diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Stofzuiger per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6541 CZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821040]