ANAC Carwash Nijmegen-Dukenburg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: van Rosenburgweg 106 A , 6537 TM Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over ANAC Carwash Nijmegen-Dukenburg

ANAC Carwash is een keten van kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten in Nederland en België. Bij ANAC wast u uw auto snel, veilig en superschoon!
Het concept van ANAC is gestoeld op bewuste keuzes en een hoge servicegraad. De wasstraten hebben een grote capaciteit waardoor de wachttijden minimaal zijn.
ANAC maakt gebruik van textielstroken en gebruikt niet-agressieve zeepsoorten, wat veel veiliger is voor uw auto en het milieu. Bij ANAC Carwash draait het om klantvriendelijkheid.

Nijmegen Dukenburg maakt in 2008 kennis met de unieke formule van ANAC Carwash: veilig en krasvrij wassen met zijdezachte textielstroken en na de wasbeurt gratis stofzuigen zo lang u maar wilt! ?ANAC Carwash kwaliteit is ook in dit deel van Nijmegen verkrijgbaar. ANAC Carwash, dé topklasse in auto wassen!

Wie slim is kiest voor de prepaid Waspas. U profiteert direct van aantrekkelijke kortingen. En wanneer u zich registreert pakt u nog meer voordeel!
Het opladen is eenvoudig. U betaalt snel en veilig met Ideal. Uw saldo wordt direct aangepast! Eenvoudig en veilig. Geen gedoe met contant geld, geen oponthoud in de wasstraat.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Wash

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nijmegen Gelderland

Is ANAC Carwash Nijmegen-Dukenburg in van Rosenburgweg 106 A, Nijmegen Gelderland 6537 TM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Stofzuiger diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Stofzuiger per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6537 TM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821162]