Ars Aequi presenteert de Canon van het Recht

Ars Aequi presenteert de Canon van het Recht van Ars Aequi - Juridische Uitgeverij

Door: Ars Aequi - Juridische Uitgeverij  27-04-2009
Trefwoorden: Jurist, Canon, Advocatuur

Commissie
De canon is samengesteld door een commissie van gerenommeerde hoogleraren uit verschillende rechtsgebieden en van verschillende faculteiten, te weten: Tineke Cleiren, Corjo Jansen, Tijn Kortmann, Hans Nieuwenhuis, Sacha Prechal en Raymond Schlössels onder voorzitterschap van Jan Lokin. De volledige canonlijst is te vinden op www.arsaequi.nl/maandblad/opinie/canon/canon. Op deze site is ruimte voor reactie en discussie.

Ars Aequi
Ars Aequi is een algemeen juridisch vakblad dat alle rechtsgebieden beslaat. Het maandblad richt zich op het hoger onderwijs en de beroepspraktijk. Het hoger onderwijs gebruikt Ars Aequi intensief als basis voor colleges, tentamens en scripties. De rechtspraktijk gebruikt Ars Aequi en het driemaandelijkse Katern, met daarin een overzicht van alle nieuwe wetgeving, vooral als naslagwerk. De website www.arsaequi.nl/maandblad biedt toegang tot het uitgebreide archief en volgt actuele juridische ontwikkelingen op de voet.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meer informatie:

Ars Aequi
Marlous Schutte
Tel. 024- 322 85 56
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Advocatuur, Algemeen Juridisch, Bedrijfsjurist, Canon, Juridisch Maandblad, Juridische Opleiding, Juridische Uitgeverij, Jurist, Notariaat, Rechten, Rechtenfaculteit, Rechtsgeschiedenis, Tijdschrift,

Contact Ars Aequi - Juridische Uitgeverij

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share