Stage/Werkervaringsplaats

Stage/Werkervaringsplaats van Assessment Specialist Gelderland

Door: Assessment Specialist Gelderland  28-04-2008
Trefwoorden: Tarieven, Assessment, Ontwikkelingsgericht

Organisatie: A&A Psychologie

Functie: Werkervaringsplaats Psycholoog A&O

Standplaats: Nijmegen

Aanstelling:  16 uur

Werk- en denkniveau: Academisch

Bedrijfsprofiel

A&A Psychologie is een gespecialiseerd kleinschaligadviesbureau gevestigd in het Universitair Bedrijven Centrum in Nijmegen(www.a-en-a.com).
A&A Psychologie voert assessments uit in het kader van selectie-,  loopbaan- en outplacement-vragen.  De klanten zijn breed vertegenwoordigd inzowel (semi-)overheid als het zakelijke segment.

Werkervarpingsplaats

Binnen A&A Psychologie is er op dit moment ruimte vooreen Werkervaringsplaatser (WEP’er). De WEP’er functioneert direct onderverantwoordelijkheid van een ervaren A&O psycholoog en wordt ook door hem/haarbegeleid.

De WEP’er krijgt een breed takenpakket dat gekoppeld is aan hetafnemen van assessments: hij/zij neemt (mede) de psychologische onderzoeken af,speelt en observeert tijdens de rollenspellen en draagt bij aan de rapportage.
Aan het eind van de WEP-termijn zal de kandidaat aantoonbare ervaring inassessments kunnen voorleggen.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een WEP’er die met goede resultaten eenuniversitaire opleiding tot A&O  psycholoogheeft voltooid en gemotiveerd is om zich verder te bekwamen op het vlak vanassessments.

Een sterke analytische instelling is vereist. Hij/zij heeft verantwoordelijkheidsgevoel,werkt zorgvuldig en  gedetailleerd, is zelfstandig,betrokken en beschikt over goede schriftelijke vaardigheden.

Hij/zij is in staat om in een kleine organisatie tefunctioneren waarin eigen initiatief noodzakelijk is.

Vanzelfsprekend moet hij/zij cliëntgericht kunnen werken en geïnteresseerdzijn om ontwikkelings- mogelijkheden bij cliënten in beeld te brengen.

Sollicitatie

Je sollicitatiebrief met CV inclusief een volledigecijferlijst kun je zo snel mogelijk mailen aan .  

Aanvullende informatie

Voor vragen kun je contact opnemen met mevrouw A. van Gele, telefoon024 – 352 88 50.

Houd er rekening mee dat een assessment onderdeel uit kanmaken van de selectieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden

In eerste instantie bieden we je een tijdelijk contract voorde duur van een half jaar aan, met mogelijkheid tot verlenging. De vergoedingis in het begin op basis van een onkostenvergoeding.

Afhankelijk van de beoordeling behoort nadien een anderevorm van samenwerking tot de mogelijkheden.

Trefwoorden: Assessment, Ontwikkelingsgericht, Tarieven

Contact Assessment Specialist Gelderland

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Assessment Specialist Gelderland

e-coaching van Assessment Specialist Gelderland thumbnail
31-10-2014

e-coaching

Vanwege de ontwikkeling van onze dienstverlening zijn wij op zoek naar cliënten die die willen deelnemen aan een e-coaching traject in het kader van Vitaliteit en Duurzame inzetbaarheid. Onze opzet: - Persoonlijke intake met een registerpsycholoog NIP. - Persoonlijkheidsonderzoek (hiervoor wordt een geringe vergoeding gevraagd) - E-coaching aan de hand van concrete situaties uit uw eigen werkpraktijk. - Evaluatie. Uw reacties voorzien van motivatie: A&A Psycholog T.a.v. A.van Gele


17-03-2009

VOORBEELD RAPPORT ONTWIKKEL ASSESSMENT TOT MBO NIVEAU

Bij A&A Psychologie kunt u geheel vrijblijvend een ontwikkelingsgericht assessment rapport inclusief tarievenlijst opvragen via onze website


17-03-2009

Assessment Den Bosch

A&A Psychologie Gelderland is gevestigd in het Universitair Bedrijven Centrum van de Radboud Universiteit Nijmegen. Het bureau is gespecialiseerd in de ontwikkelassessments voor leidinggevenden, verplegend en verzorgend personeel in de zorgsector/ouderenzorg.  Voor deelnemers op MBO-niveau geldt een aangepast assessment waarin de volgende competenties onder meer centraal staan: - feedback geven en ontvangen, open communicatie, samenwerken en doelgerichtheid. Verder


Assessment Veenendaal van Assessment Specialist Gelderland thumbnail
01-12-2008

Assessment Veenendaal

A&A Psychologie, gestart vanuit het Universitair Bedrijven Centrum van de Radboud Universiteit Nijmegen -www.ru.nl/bvcampus/vm_bedrijfsprofielen/a_a_psychologie.nl - biedt maatwerk assessmentonderzoeken aan op locatie in de regio Veenendaal en Ede.  


Senioren assessment van Assessment Specialist Gelderland thumbnail
27-11-2008

Senioren assessment

Het senioren assessment biedt organisaties de mogelijkheid om langer te profiteren van de kennis en kunde van de baby boomers. Slechts een klein percentage richt zich actief op de oudere medewerker. Juist terwijl er zo veel behoefte is aan vakbekwaam en 'wijs' personeel. 


Assessment Tarieven van Assessment Specialist Gelderland thumbnail
28-04-2008

Assessment Tarieven

10 jaar ervaring, gevestigd in het Universitair Bedrijven Centrum van de RU Nijmegen. A&A biedt capaciteitentest vanaf 450,- en kleinschalig maatwerk ontwikkelassessments vanaf 1340,- Senioren assessments is een nieuwe vorm van dienstverlening vanaf 1460,- A&A heeft een ontwikkelingsgerichte visie en ontwikkelt ruim 10 jaar assessments op maat voor functies in de sectoren zorg, onderwijs, overheid, industrie en zakelijke dienstverlening.


Spoed assessment van Assessment Specialist Gelderland thumbnail
27-03-2008

Spoed assessment

Assessment Specialist Gelderland, A&A Nijmegen, heeft plaats voor een spoed assessment / snel assessment / zaterdag assessment.  Kijk voor meer informatie op onze website of mail naar : info


Hoe bereid ik mij voor op een assessment center van Assessment Specialist Gelderland thumbnail
26-03-2008

Hoe bereid ik mij voor op een assessment center

Assessment Specialist Gelderland, A&A Psychologie, biedt kandidaten die binnenkort een assessment ondergaan de mogelijkheid om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op een assessment center. In een informatiebijeenkomst wordt de aanpak van een assessment center uiteengezet. Het principe van intelligentie-testen, rollenspelen en persoonlijkheidsonderzoeken wordt verduidelijkt. In de bijeenkomst kunt u vragen stellen aan een assessment psycholoog over het belang van voorbere