B&B pension Bottendaal

Afdrukken

Is B&B pension Bottendaal incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burghardt van den Berghstraat 50 , 6512DN Nijmegen , Gelderland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over B&B pension Bottendaal

Rita en Jos voeren sinds 2013 een pension B&B in de populairste wijk van Nijmegen, genaamd Bottendaal. Ons concept is betaalbaar, comfortable, huiselijk en met persoonlijke aandacht. De overnachtingen kunnen van korte duur zijn (toeristen, dagjesmensen, groepsuitjes) of van lange duur (expats, studerenden, medewerkers KUN e.d.) Het pension ligt op 3 km afstand van het station en de binnenstad van Nijmegen. Het pension is ook te gebruiken als vergaderruimte of als vertrekpunt van een unieke stadswandeling door Nijmegen.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Nijmegen Gelderland

Is B&B pension Bottendaal in Burghardt van den Berghstraat 50, Nijmegen Gelderland 6512DN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Overnachten diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Overnachten per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6512DN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814134]