Boekhouding en Belastingen Maessen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Waldeck Pyrmontsingel 20 , 6521 BC Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Boekhouding en Belastingen Maessen

Aan bedrijven en zelfstandigen verleen ik als ervaren boekhouder boekhoudkundige ondersteuning en adviezen. Tevens adviseer en assisteer ik bij de afhandeling van belastingzaken en bij het nemen van beslissingen en het oplossen van problemen die zich voordoen. Samen zorgen we ervoor dat er voldoende managementinformatie beschikbaar is.

In het geval van achterstanden of problemen, reorganisaties of ingrijpende gebeurtenissen ben ik beschikbaar om te helpen samen het bedrijf of de organisatie snel weer op een goed spoor te brengen. Indien nodig ben ik tijdelijk uw boekhouder.

Inzicht door overzicht :
Een goed inzicht in het bedrijf of de organisatie door een goed overzicht over de activiteiten en financiën.

Ik heb ruime ervaring en kennis als boekhouder en belastingadviseur op het gebied van boekhoudige ondersteuning, financiële controle en belastingen bij bedrijven en organisaties in Nederland tot en met organisatie-analyse, organisatieversterking, en het formuleren en evalueren van projekten en programma’s in het buitenland.

Dit heb ik opgedaan door het werken voor organisaties in Nederland (Rijksaccountant bij de Belastingdienst en trainer op het Opleidingsinstituut van de Belastingdienst) als ook in Afrika (Financial Controller bij Muzama Crafts Ltd in Zambia, programma-evaluatie van het MAP (Malawi tegen polio), administratieve reorganisatie van de Provinciale Water Dienst van de provincie Huila in Angola), Azië (administratieve analyse van programma’s aanmoedigen van HealthNet International in Pakistan en Afghanistan), Zuid-Amerika (institutionele en sectorale Orelle analyse van SIBTA, de Boliviaanse Systeem voor Landbouw Applied Technology) en Oost-Europa: coördinatie van milieuprojecten, landbouwprojecten en inkomsten-mensgenerierende programma’s in Albanië, Bulgarije, Moldavië, Roemenië, Estland en Oekraïne voor NOVIB – Oxfam Nederland.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Is Boekhouding en Belastingen Maessen in Waldeck Pyrmontsingel 20, Nijmegen Gelderland 6521 BC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6521 BC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820702]