Bulk sms & e-mail Module

Door: Callart Customer Interaction Management  12-12-2006

Callart’s Bulk sms & e-mail Module

Bereik uw klanten op een vlotte en moderne manier. Vanaf nu maakt Callart het mogelijk om vanuit uw callcenter op een snelle, eenvoudige wijze grote hoeveelheden sms-berichten en e-mails naar uw klanten te sturen. Met Callart’s Bulk sms & e-mail Module bereikt u binnen een ommezien en op een persoonlijke manier uw hele bestand van contacten, waarbij u een multi-channel contact omgeving binnen het callcenter schept.

Deze Bulk sms & e-mail Module kunt u bovendien een belangrijke rol laten vervullen binnen Call recycling, Callart’s software tool voor ‘verloren’ gesprekken. Dit gereedschap wordt gebruikt voor het hanteren van onbeantwoorde telefoontjes waarbij uzelf de richtlijnen opzet voor het tijdstip en de manier waarop de klant toch wordt bereikt. Bij gebruik van de Bulk sms & e-mail Module worden sms en email als extra ondersteuning ingezet bij de telefoongesprekken. Met deze multi-channel strategie wordt de kans op een geslaagd contact aanzienlijk verhoogd.

Bovendien maakt u indruk door de klant te bereiken op een en manier die aansluit bij de hedendaagse moderne manier van leven.

Voor meer informatie:
Callart B.V.
Telefoon: 024 3600246
E mail: [email protected]


Contact Callart Customer Interaction Management

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share