Coolen Naaimachines

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hatertseweg 532 , 6533 GX Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Coolen Naaimachines

Coolen Naaimachines zorgt al vanaf 1957 in Nijmegen voor de levering van kwaliteitsnaaimachines. Wij zijn officieel dealer van de volgende merken: Husqvarna-Viking, Pfaff, Singer, Janome en Juki. Laat u zich eerst goed voorlichten welke naaimachine het beste bij uw behoefte past. Voor onze klanten verzorgen wij ook workshops voor borduurmachines en eventuele software, ook voor lockmachines of speciale technieken. Tevens verkopen wij machinegaren van het merk Gütermann, naalden van Schmetz en diverse scharen. Ook verzorgen wij het slijpwerk van scharen en messen. Onze technische dienst waarborgt een snelle service voor onderhoud en reparatie. "Wij zorgen ervoor dat u klant blijft"

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Coolen-Naaimachines-946617275387230/

Categorieën: Sewing Shop

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Coolen Naaimachines in Hatertseweg 532, Nijmegen Gelderland 6533 GX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6533 GX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824184]