Webwinkel FAIRyGOOD. De Duurzame Kadowinkel!

Webwinkel FAIRyGOOD. De Duurzame Kadowinkel! van FAIRyGOOD

Door: FAIRyGOOD  18-12-2008
Trefwoorden: Webshop, Webwinkel, Duurzaam

Webwinkel FAIRyGOOD () biedt je inspiratie voor een duurzaam leven. Zij doet dit door stijlvolle, handgemaakte kado artikelen en woonaccessoires aan te bieden afkomstig van kleine familiebedrijven en coöperaties in ontwikkelingslanden. Mooie, kwalitatief hoogwaardige producten met een verhaal, dus je weet wat je koopt. De producten zijn ingekocht via de principes van eerlijke handel, fair trade.

FAIRyGOOD heeft een zeer uiteenlopend assortiment. Zo zijn er bijvoorbeeld prachtige 100% zijden sjaals uit Nepal, afkomstig van een project voor ex-lepra patiënten. Of wat denk je van een sfeervolle handgemaakte lampion van capiz schelpen. Ook op het gebied van koken en tafelen is er genoeg keuze, zoals een vijzel gemaakt van lavasteen van de vulkaan Gunung Merapi op het Indonesische eiland Java.  

De cadeau artikelen en woonaccessoires komen van over de hele wereld. En als je wilt, vertellen we je alles over het verhaal achter de producten. De fair trade producten zijn exclusief via de webwinkel te bestellen. Hierdoor blijft ook de weg van producent naar consument zo kort mogelijk.

FAIRyGOOD is opgericht door Elise Gaemers. Zij wil op een actieve manier bijdragen aan een duurzamere wereld en hoopt mensen te inspireren hier ook voor te kiezen. Ze gelooft sterk in de principes van eerlijke handel en hoopt daarmee de zelfredzaamheid van mensen in ontwikkelingslanden te kunnen vergroten.


Je geeft meer met FAIRyGOOD!-----Noot voor de redactie---------

Voor meer informatie over dit artikel kunt u contact opnemen met Elise Gaemers, FAIRyGOOD via email of tel. 024-3553377

 

Trefwoorden: Cadeau, Derde Wereld, Duurzaam, Eerlijke Handel, Fair, Fair Trade, Fair Trade Producten, Fairtrade, Fairygood, Geschenk, Handgemaakt, Internetwinkel, Kado, Ontwikkelingslanden, Webshop, Webwinkel, Wereldwinkel, Woonaccessoires,