Filimo Kindcentrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jacob van Campenstraat 8 , 6543 LG Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Filimo Kindcentrum

Kindcentrum Filimo is een jong, startend kindcentrum dat bijdraagt aan een goede balans tussen gezonde voeding en beweging.

Filimo biedt kinderopvang (KDV), buitenschoolse opvang (BSO) en voorschoolse opvang (VSO) aan kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Het kindcentrum is er om ondersteuning te bieden en kinderen te begeleiden om zich op een leuke, speelse en vooral gezonde manier te ontwikkelen. Er is veel ruimte en aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van het kind; ieder kind mag zichzelf zijn en zich ontwikkelen naar eigen behoefte.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/kindcentrumfilimo/

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Filimo Kindcentrum in Jacob van Campenstraat 8, Nijmegen Gelderland 6543 LG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6543 LG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819781]