Je gaat ´t beleven!

Door: Gogo Belevenissen  14-07-2008
Trefwoorden: Cadeau, Kado, Cadeaubon

Bedrijven

Voor alle directeurs, managers, secretaresses, bedrijfsleiders en andere beslissingsnemers uit het bedrijfsleven, hebben wij een lijst samengesteld van interessante zaken die men zoal met de GoGo Belevenissen cadeaubonnen kan doen.

Meer voorbeelden? Concrete vragen? Een afspraak om het een en ander te bespreken? Neem contact met ons op.

GoGo Belevenissen is uiterst geschikt om:

Je medewerkers bedanken
Stel: er is een belangrijke opdracht binnengehaald waardoor de medewerkers de laatste weken flink wat overuren hebben moeten maken en de spanningen soms hoog zijn opgelopen. Dan is het best leuk en motiverend als ze op vrijdagmiddag een GoGo Belevenis op hun bureau vinden met een toepasselijk bedankbriefje erbij.

Je debiteuren sneller laten betalen
Een van onze klanten vond dat, ondanks de kredietbeperkingstoeslag voor contante betaling, zijn facturen veel te traag betaald werden. Het bedrijf lanceerde een actie waarbij zijn afnemers uit een bepaalde GoGo mochten kiezen indien ze binnen 3 dagen zouden betalen. Het effect was enorm en de actie heeft inmiddels een permanent karakter gekregen.

Je verkopers/dealers motiveren
Hoe meer je van een bepaald product verkoopt, hoe meer punten je verzamelt en hoe sneller je in een ferrari mag rijden. Het klinkt een beetje voor de hand maar het werkt wel. Ook handig als bepaalde producten wat achter blijven in de verkoop en iets meer aandacht nodig hebben.

De klantentrouw verhogen
De moderne consument is een echte zapper. De ene keer koopt hij zus, de andere keer zo en de merkentrouw schijnt steeds verder af te brokkelen. Onze GoGo's gaan deze tendens niet keren. Maar een spaarprogramma voor een bepaalde GoGo Belevenis of een bepaalde selectie van GoGo's kan er wel voor zorgen dat klanten iets minder snel naar de concurrentie overschakelen.

Je klanten verwennen
Zo eens per jaar mogen de goede klanten best eens in de watten gelegd worden. Vaker mag uiteraard!

Promotie-acties
Een autorijschool gaf aan iedereen die bij hen de rijlessen boekte, krijgt een ferrariles cadeau. En er zijn nog tal van mogelijkheden. Als de producten of diensten die je verkoopt een te kleine waarde hebben om er zulke mooie cadeaus bij weg te gaan geven, kan je ook een prijsvraag lanceren.

Een cadeau waar iedereen blij mee is
Iedereen wil wel eens een unieke belevenis beleven, rijden in een ferrari of zalig relaxen in een kuuroord. Als de begunstigde dan zelf nog mag kiezen waar en wanneer hij of zij dit gaat doen, dan kan zo'n GoGo Belevenis alleen maar in de smaak vallen.

Een kwalitatief cadeau
Je kan iets nog zo leuk verpakken, de inhoud moet uiteraard ook kloppen. GoGo Belevenissen is continu op zoek naar belevenissen die in een van onze GoGo´s passen. Alle locaties worden zorgvuldig geselecteerd.

Een cadeau waar je alle kanten mee op kan
Met een GoGo kan de begunstigde de activiteit of het arrangement van zijn/haar keuze gaan beleven. GoGo zorgt ervoor dat elke cadeaubon keuzemogelijkheden biedt zowel wat smaken als locaties betreft. Iedereen vindt dus zeker zijn belevenis.

Een persoonlijk cadeau
Met een GoGo Belevenis geef je een persoonlijk cadeau. De begunstigde heeft namelijk recht op een belevenis rond een bepaalde GoGo (bijv. koop een 4x4 en krijg een rally belevenis - boek een huwelijksreis en krijg een ballonvaart).

Trefwoorden: Activiteit, Belevenis, Belevenissen, Cadeau, Cadeaubon, Ervaringen, Gogo, Kado, Kadobon, Plezier