GONE ongediertebestrijding

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Maasstraat 29 , 6541 ZB Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over GONE ongediertebestrijding

GONE ongediertebestrijding is een jonge onderneming met ruim 17 ervaring op het gebied van ongediertepreventie, ongediertebestrijding en ongediertewering in alle branches. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en een hoge betrokkenheid. Bij ons staat u echt centraal. Het is onze missie om bedrijven en particulieren te helpen met het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Wij gaan verder dan andere ongediertebestrijders en rusten niet tot ons doel bereikt is: en dat is dat u ongediertevrij en 100% tevreden bent.

Onze mensen zijn doorzetters, vindingrijk, klantvriendelijk en werken met veel passie en betrokkenheid aan het oplossen van uw ongedierteprobleem. Wij zijn flexibel en werken met korte lijnen. Daarnaast krijgt u bij GONE altijd een vast aanspreekpunt toegewezen.

Hulp nodig bij het bestrijden en/of voorkomen van ongedierte? Neem dan contact met ons op of bel ons op 024 – 202 2260 en u wordt direct geholpen. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pest Controller

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is GONE ongediertebestrijding in Maasstraat 29, Nijmegen Gelderland 6541 ZB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6541 ZB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229493]