Hegeman Bouwchemie BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: de Vlotkampweg 12 , 6545 AG Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Hegeman Bouwchemie BV

De werkzaamheden van Hegeman Bouwpartners B.V. richten zich op de projectontwikkeling, nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud en betonreparatie door heel Nederland.

Hegeman Bouwpartners kent vier werkmaatschappijen, waaronder Hegeman Bouwchemie B.V.. De werkzaamheden binnen deze werkmaatschappij richten zich op de bescherming van uw vastgoed. Deze werkzaamheden bestaan uit betonrenovatie, kunststofvloerafwerkingen en gevelrenovatie in de ruimste zin van het woord.

Ook het verwijderen van graffiti en het aanbrengen van coatings om graffiti tegen te gaan, maakt deel uit van de activiteiten.

Dankzij vakbekwame medewerkers en een uitstekende kennis van materialen zorgt Hegeman Bouwchemie voor een duurzaam eindresultaat.

Zo is Hegeman Bouwchemie volledig op de hoogte van de nieuwste (reinigings- beschermings)middelen om uw vastgoed op de minst milieu-belastende wijze te herstellen en langdurig te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Betonreparatie

Beton staat bloot aan natuurlijke veroudering. Dit is als eerste zichtbaar aan het oppervlak door schadekenmerken zoals bijvoorbeeld scheurvorming en zoutuitbloedingen. Naast de kwaliteit van het beton speelt ook de agressiviteit van het milieu een belangrijke rol bij het ontstaan van schades.

Hegeman Bouwchemie beheerst de technieken om de schades tegen te gaan. Na reparatie van het oppervlak dient deze te worden beschermd. Dit kan onder andere worden bereikt door het oppervlak te hydrofoberen en/of een beschermende coating aan te brengen, waardoor het oppervlak er weer jaren tegen kan.

Hegeman Bouwchemie heeft voor de behandeling voor Kwaaitaal- en Mantavloeren een methode ontwikkeld die zowel wordt toegepast bij particuliere woningen als overheidsgebouwen.

Gevelrenovatie

Gevelreiniging
In gevels worden de meest uiteenlopende materialen toegepast waaronder baksteen, natuursteen, sierpleister en kalkzandsteen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Hegeman-Bouwchemie-BV/221540147933902

Categorieën: Concreting, Cementing & Paving

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nijmegen Gelderland

Is Hegeman Bouwchemie BV in de Vlotkampweg 12, Nijmegen Gelderland 6545 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6545 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815114]