IEP Holding B.V.

Afdrukken

Is IEP Holding B.V. incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Staringstraat 1 , 6511PC Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over IEP Holding B.V.

De NLP-opleiding van het IEP wordt door veel mensen op de eerste plaats gevolgd als een opleiding tot coach. NLP biedt een groot aantal praktische, effectieve technieken voor communicatie en verandering. NLP helpt mensen om hun doelen te bereiken door hun innerlijke hulpbronnen beter te benutten. Vandaar dat een NLP-opleiding prima kan dienen als een coach opleiding.

Wat motiveert iemand om een opleiding tot coach te gaan volgen? Soms ziet iemand het helpen van mensen als zijn of haar hoofdactiviteit in de toekomst. Het goede gevoel dat je een ander mens kunt helpen om pijnlijke of frustrerende problemen op te lossen, is vaak een belangrijk reden om een opleiding coach te volgen. De coach opleiding is dan de eerste stap op weg naar een nieuw beroep, soms zelf een nieuwe identiteit. Mensen die gericht zijn op coaching als beroep volgen meestal na het eerste jaar NLP ook de NLP masterpractitioners opleiding. Het mooie van NLP is dan, dat het breder inzetbaar is dan alleen voor coachin

Kaart

Andere diensten in de buurt van Nijmegen Gelderland

Is IEP Holding B.V. in Staringstraat 1, Nijmegen Gelderland 6511PC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Zakelijke Dienstverlening diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Zakelijke Dienstverlening per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6511PC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813480]