In Je Element! Acupunctuur en Massage

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hatertseweg 134 , 6533 AS Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over In Je Element! Acupunctuur en Massage


Ik ben Jenny Verhagen en werk als acupuncturist en massage therapeut in mijn praktijk: In Je Element!

Met acupunctuur kan een breed scala aan klachten behandeld worden. De World Health Organisation heeft een lijst gepubliceerd van ziektes waarvoor acupunctuur een effectieve behandel-methode bleek. Te denken valt bijvoorbeeld aan pijnklachten, gynaecologische klachten, infertiliteits-klachten, begeleiding
ivf-trajecten, huidklachten, stress-gerelateerde klachten, spijsverteringsklachten, mentale stoornissen etc etc.

Ik heb me gespecialiseerd in 5 elementen acupunctuur, waarbij niet alleen naar het fysieke aspect van een klacht wordt gekeken, maar ook naar het mentale aspect. Om zo een totale behandeling te kunnen bieden. Bij veel aandoeningen spelen emoties en gevoelens een grote rol. Deze behandelwijze is uitermate geschikt voor de begeleiding van mensen in een burn-out, herstel na ziekte, niet lekker in je vel zitten.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Behandeling kan door de zorgverzekeraar vergoed worden, via de aanvullende verzekering. Het heeft geen invloed op het eigen risico.

Vrouwen kunnen in de praktijk ook terecht voor een ayurvedische massage. Ik heb de opleiding tot ayurvedisch massage therapeut gevolgd bij Robert Swami Persaud, in Nijmegen. Een ayurvedische massage is weldadig en zeer ontspannend voor lichaam en geest. Daarnaast heb ik een training gevolgd in ontspannings-massages. Regelmatig een massage verbetert het immuunsysteem en laat het stresshormoon afnemen. Daardoor verbetert de gezondheid. In 2013 is er een onderzoek gedaan naar de effecten van massages.

Openingstijden

Ma - Di, Vr
-
Wo, Za - Zo
Gesloten
Do
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Acupuncture

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is In Je Element! Acupunctuur en Massage in Hatertseweg 134, Nijmegen Gelderland 6533 AS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6533 AS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228626]