Janssens Kassasystemen BV Horeca & Winkel Automatisering

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bijsterhuizen 1160 , 6546 AS Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Janssens Kassasystemen BV Horeca & Winkel Automatisering

Janssens Kassasystemen BV biedt complete kassa automatisering voor zowel horeca als detailhandel aan. Al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van afrekensystemen. Een restaurant kassa, cafetaria kassa of een winkel kassa, wij hebben een ruim aanbod in kassa’s.

Door de ruime ervaring en expertise van kassasystemen bieden wij een krachtig aanbod in kassa automatisering voor winkels en horeca, waarbij we een weloverwogen selectie hebben gemaakt van diverse leveranciers. Wij bieden voor de horeca de software merken unTill, unTill light en Apostill aan en speciaal voor de retail hebben we StoreControl, denk hierbij ook aan de mogelijkheid van een webshopkoppeling.

Diverse kassasystemen van op elkaar afgestemde (touchscreen pos) kassa’s, bedieningsunits, computersystemen met pinkoppeling bestaande uit bijvoorbeeld NCR hardware en de benodigde winkel- of horeca software met uiteraard de daarbij horende service en support.

Van een winkel kassa of horeca kassa (kasregister) zoals een casio kassa tot een geavanceerd horeca afrekensysteem, wij zorgen ervoor dat u kunt blijven vertrouwen op uw keuze. Een draadloze kassa en zelfs uw horeca kassa op tablet is tegenwoordig geen probleem!

Janssens Kassasystemen BV heeft de oplossing die bij u past! Van een goedkoop kassasysteem tot complete software op maat gemaakt, 24 uur per dag 7 dagen in de week staat ons professionele team klaar om u support te verlenen, op afstand of bij u op locatie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Janssens Kassasystemen BV Horeca & Winkel Automatisering in Bijsterhuizen 1160, Nijmegen Gelderland 6546 AS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6546 AS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826493]