Altijd Nijmegen Bamboe T-shirts

Altijd Nijmegen Bamboe T-shirts van Jazzy Et James

Door: Jazzy Et James  18-07-2009
Trefwoorden: Promotionele Kleding, Citymarketing, Bamboe Kleding

Voor het Nijmeegs Uitburo/VVV en de gemeente Nijmegen hebben wij, in het kader van Nijmegen citymarketing, promotionele T-shirts ontwikkeld. Geheel in overeenstemming met onze filosofie op promotionele kleding, heeft het Uitburo/VVV ervoor gekozen om de shirts de look and feel van een heus kledingmerk te geven. Dus niet een standaard uniseks shirt met het logo op de borst, maar modieuze T-shirts met trendy prints, labels en hang tags.

Naast het leveren van de bamboe T-shirts hebben wij – in overeenstemming met de ‘Altijd Nijmegen’ huisstijl – de prints, labels en hang tags voor de shirts ontworpen.

Lees hieronder het persbericht van het Nijmeegs Uitburo/VVV

NIEUWE TRENDY “ALTIJD NIJMEGEN” T-SHIRTS

Het Nijmeegs Uitburo/VVV presenteert, in samenwerking met de gemeente Nijmegen de Nijmeegse mode ontwerpers en producenten Jazzy et James (www.jazzyetjames.com), trendy “Altijd Nijmegen” T-shirts van hoge kwaliteit.

Het T-shirt is gemaakt van 70% milieuvriendelijke bamboe en 30% katoen. Door deze samenstelling heeft het shirt hele prettige draageigenschappen. De T-shirts hebben een mooie pasvorm en zijn in een dames en een heren variant verkrijgbaar. Voor zowel dames als heren zijn er twee ontwerpen beschikbaar, beide in de kleuren wit en zwart. De T-shirts kosten € 16,95 per stuk.

De Altijd Nijmegen T-shirts zijn verkrijgbaar in de UITshop van het Nijmeegs Uitburo/VVV. De UITshop bevindt zich aan het Keizer Karelplein 32h in Nijmegen (Stadsshouwburg). De UITshop is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Trefwoorden: Bamboe Kleding, Bamboe T-shirts, Citymarketing, Promotionele Kleding, Promotionele T-shirts,

Contact Jazzy Et James

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share