Jorismavo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heyendaalseweg 45 , 6524 SE Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Jorismavo

Sint Jorisschool: enerzijds een dynamische, in verandering zijnde school en anderzijds een rustige, kleinschalige en veilige leeromgeving voor leerlingen met leer- en ontwikkelingsmoeilijkheden.

De Sint Jorisschool realiseert VMBO T en T+ ( gericht op doorstroming naar HAVO 4) onderwijs voor leerlingen die om uiteenlopende redenen niet in staat zijn om binnen een reguliere school met grotere klassen en minder aangepaste individuele zorg te functioneren. Het belangrijkste doel is dan ook dat de leerlingen, met zorg op maat, in staat zijn om succesvol hun schoolloopbaan kunnen doorlopen en vervolgen.

In die zorg op maat zit de kracht van de school. Om dit mogelijk te maken verkrijgt de school extra gelden t.b.v. leerwegondersteuning (lwoo) of maakt gebruik van andere extra financieringsmogelijkheden. In welke hoedanigheid u deze site ook bezoekt; ouder/verzorger, directeur, leerkracht, decaan of leerling, we hopen dat u een goede indruk krijgt van de doelstelling, de opdracht en de werkwijze van onze school.

Voor vragen, opmerkingen en/of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

• Onderwijs
• Begeleiding

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nijmegen Gelderland

Is Jorismavo in Heyendaalseweg 45, Nijmegen Gelderland 6524 SE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Landbouw diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Landbouw per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6524 SE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817697]