HSB Sensorsluis

HSB Sensorsluis van Kaba Nederland

Door: Kaba Nederland  31-07-2006
Trefwoorden: Deuraandrijvingen, Beveiligingsdraaideuren, Automatische En Tochtwerende Deuren

Toepassing
De sensorsluis is een zeer klantvriendelijke, heuphoge, laagdrempelige, vorm van toegangscontrole waarbij toezicht van een receptioniste of beveiligingsmedewerker moet voorkomen dat er misbruik van de installatie gemaakt wordt.

Techniek
De sensorsluizen zijn opgebouwd uit zeer snel openende en sluitende deurtjes met aan beide zijden daarvan meerdere sensoren die een gecontroleerde toegang waarborgen.

Beveiligingsniveaus
De KABA sensorsluizen zijn verkrijgbaar in verschillende beveiligingsniveau’s. Hiertoe kan men variëren met de lengte van de sluis in combinatie met het aantal sensoren wat toegepast wordt.

Voorbeeld; een lange sluis met meerdere sensoren biedt een hoger niveau dan een korte sluis met maar enkele sensoren.

Design
Door de modulaire opbouw heeft u als opdrachtgever een grote vrijheid in de samenstelling van de sensorsluis. U kunt bijvoorbeeld zelf kiezen uit welke materialen u de sluis op wil bouwen.

Uitgaande van de basisconstructie kan men bijvoorbeeld kiezen voor glazen of gesloten zijpanelen. Houten geleide elementen, natuursteen of geen geleiding aan de bovenzijde maar alleen zijpanelen.

Trefwoorden: Automatische En Tochtwerende Deuren, Beveiligingsdraaideuren, Beveiligingssluizen, Beveiligingstoernikets, Deuraandrijvingen, Sensorsluis, Sensorsluizen,