Nieuwe SAP CATS interface van Kaba

Nieuwe SAP CATS interface van Kaba van Kaba Nederland

Door: Kaba Nederland  31-07-2006
Trefwoorden: Toegangscontrole, Tijdregistratie

De SAP module CATS (Cross Application Time Sheet) wordt vanwege de veelzijdige toepassingsmogelijkheden steeds populairder. Kaba heeft daarom de nieuwe CATS interface release gebruikersvriendelijker gemaakt.

CATS is een cross-application transaction waarin actuele tijden van individuele personen (o.a. projecttijden) in een central time sheet kunnen worden vastgelegd en vanuit hier naar andere SAP modules worden gestuurd.

De Kaba Benzing B-COMM oplossing voedt CATS met kloktijden en stuurt deze probleemloos door. Personeelsdata, zoals aan- en afwezigheid, projecttijden en service uren, worden opgeslagen in de Kaba Benzing terminals en doorgeleid aan de Cross Application Time Sheet. De validatie op deze data heeft dan al plaatsgevonden. Voordat de time sheet’s time data naar de andere SAP applicaties , zoals Human Resources (HR), Controlling (CO), Project System (PS) of Maintenance (PM), wordt verstuurd, kan de verantwoordelijke applicatiebeheerder deze data nog corrigeren en/of accepteren.

De Bedanet 93 60 blijft zich ontwikkelen, naast de reeds standaard functionaliteit voor tijdregistratie heeft deze terminal tevens de mogelijkheid om 4 subterminals type Bedanet 91 XX te ondersteunen. Hierdoor onstaat een zeer kostenbesparende oplossing voor zowel tijdregistratie als toegangscontrole.

Met de Bedanet Ethernet I/O module 90 80 complementeert Kaba haar product range. Deze multifunctionele I/O module is special ontwikkeld voor machine datacollectie. Deze module is programmeerbaar in Basic en zo door de softwarepartner aan te passen aan de wensen van de eindgebruiker. Deze module is speciaal ontwikkelt om productiedata zoals aantallen, start en stoptijden, storingen ,cyclische tijden te registreren en door te geven aan de applicatie.

8 alarm inputs kunnen worden gebruikt als een 32 bit teller(30Hz pulsfrequentie minimaal) . Verder heeft deze unit 4 digitale uitgangen en 2 relais( 250 V 5A). 8 temperatuur sensoren zijn via een bus aan te sluiten.

Kaba heeft de functionaliteit van de Bedanet 91 05 uitgebreid, naast de aanwezige stand-alone functionaliteit om een klantcode te controleren heeft deze terminal nu ook de functionaliteit om 50 badgenummers toegang te geven. Via een SAM kaart wordt de leermode geopend.dan wordt via het toetsenbord de badgenummers ingetoetst die toegang mogen hebben en wordt de leermode afgesloten door weer de SAM kaart ervoor te houden.

Het verwijderen van bv verloren badges gaat op dezelfde manier SAM kaart ervoor badgenummer intoetsen en afsluiten.
Verder kan deze terminal natuurlijk ook weer gebruikt worden als subterminal in een systeem oplossing van een van onze partners.

Trefwoorden: Tijdregistratie, Toegangscontrole