Keukenskasten.nl

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Roggeweg 30 G , 6534 AJ Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Keukenskasten.nl

Keukens in Nijmegen

Ontwerp

De kracht van “Keukenskasten” zit in het bedenken, het ontwerpen en het samenstellen/vervaardigen van Keukens en Kasten op maat. Daarbij kunt u ook denken aan Schuifdeurkasten, Inloopkasten en Dressoirs die wij van A tot Z voor u maken.

Alles in één hand

Een groot PLUSPUNT van “Keukenskasten” is dat ook de montage door ons (ervaren interieurbouwers) zelf wordt gedaan. Inclusief alle werkzaamheden die bijvoorbeeld bij een keukenverbouwing voorkomen. Zoals aanpassen loodgieterwerk, stuken, betegelen, elektrawerk etc. Dus ook voor verbouwingen van uw Keuken, Slaapkamer en inrichting van Kantoor of Praktijk, bent u bij “Keukenskasten” aan het juiste adres.

Advies

Als vakkundige meubelmakers geven wij u graag een goed advies dat aansluit op Uw ideeën. Zo wordt uw Keuken of Kast precies zoals u wilt, in de juiste kleur en exact passend. Vervolgens gaan wij met volle aandacht aan de slag om uw “Keuken” of “Kast op Maat” samen te stellen, of te maken, en te monteren.

Vrijblijvende offerte

Graag begeleiden wij u in het maken van een aantal belangrijke keuzes: het ontwerp, de materiaalkeuze, een passende kleur en de juiste afwerking.

Ook Schuifdeurkasten tegen zeer scherpe prijzen, Zeer goede prijs/kwaliteit. Op maat te bestellen.....Gratis offerte..!!!
Keukenskasten kan complete maatwerk oplossingen bieden voor uw woning of kantoor. Wij leveren maatwerk schuifdeurkasten met binnenkasten, maken maatwerk kasten op maat (dressoirs, keuken, schuine hoek kasten). Ook verzorgen wij de complete verbouwing die er mogelijk bij komt kijken. Zoals wanden en plafonds maken, leidingen verleggen, stuukwerk, spachtelputz, etc. Wij kunnen uw interieur dus van A tot Z aanpakken. Alles in één hand!!! Bel voor gratis offerte.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Keukenskastennl-1278983118784118/
Twitter: https://twitter.com/keukenskastennl

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Keukenskasten.nl in Roggeweg 30 G, Nijmegen Gelderland 6534 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6534 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820767]