Kinderfysiotherapie THOM

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Professor Molkenboerstr 26 A , 6524 RP Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Kinderfysiotherapie THOM

THOM staat voor THerapie Op Maat: wij zijn een praktijk voor kinderfysiotherapie en wij behandelen kinderen van 0-18 jaar. 0-2 jarigen worden aan huis behandeld in Nijmegen en omgeving.
Peuters, kleuters en oudere kinderen worden in onze praktijk behandeld.
Soms bezoeken wij ook het kinderdagverblijf, de school of de instelling waar uw kind komt.
Wij zijn gespecialiseerd in kinderen van 0-2 jaar, premature zuigelingen,kinderen met een vertraagde/afwijkende ontwikkeling, houding en beweging schrijfmotoriek, en poep-en plasproblemen.

Alle kinderen moeten vanaf de geboorte heel veel leren. Bij de meeste kinderen gaat dit vanzelf en spelenderwijs, op een heel natuurlijke manier. Door te bewegen en te spelen ontwikkelen ze hun zintuigen en motoriek (senso-motoriek). Hierdoor kan een kind gemakkelijker bewegen.
Kinderen leren ook door ervaring, dus door een beweging vaak te herhalen. Dit zullen ze alleen doen, als iets aantrekkelijk en uitdagend is.
Bij sommige kinderen is er echter sprake van een vertraagde of afwijkende ontwikkeling.
Deze kinderen hebben dan meer hulp en oefening nodig om een bepaalde vaardigheid onder de knie te krijgen.

De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd op het gebied van bewegend functioneren van kinderen tussen 0 -18 jaar. De kinderfysiotherapeut vindt het een uitdaging om met kinderen te werken en hun juist zo te stimuleren / te begeleiden dat bewegen plezier geeft en uitdagend kan worden. De kinderfysiotherapeut werkt ook in een kindvriendelijke ruimte en met spelmateriaal dat voor kinderen geschikt is. Aan huis neemt de kinderfysiotherapeut, indien nodig, materialen mee voor het kind en de ouders.

De kinderfysiotherapeut observeert, onderzoekt en behandelt kinderen, maar geeft ook voorlichting en advies aan de ouders / verzorgers en andere mensen waarmee het kind te maken zal hebben
( crèche, kinderdagverblijf, school, oppas etc.).

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kinderfysiotherapie THOM in Professor Molkenboerstr 26 A, Nijmegen Gelderland 6524 RP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6524 RP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826146]