Klopper & Kramer Begrafenis- en Crematieverzorging

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Groesbeekseweg 424 , 6523 PP Nijmegen, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Klopper & Kramer Begrafenis- en Crematieverzorging

KLOPPER & KRAMER, AL BIJNA 100 JAAR EEN BEGRIP IN NIJMEGEN EN OMGEVING
Klopper & Kramer begrafenis- en crematieverzorging is gevestigd in de rustig en lommerrijk gelegen Villa Oud-Mariënboom, aan de Groesbeekseweg 424 te Nijmegen. In onze visie zijn het de wensen van de cliënt die centraal staan bij het regelen van een uitvaart.
Heeft u er wel eens over nagedacht hoe u uw afscheid geregeld wilt hebben? Bij een overlijden komen er veel vragen af op de nabestaanden: begraven of cremeren? Op welke locatie? Kerkelijk of niet-kerkelijk? Wat voor soort rouwkaarten versturen we? Komt er een advertentie in de krant? Vindt het opbaren plaats in een rouwcentrum of liever thuis? In een paar dagen tijd moeten er veel beslissingen genomen worden. Voor de nabestaanden is het fijn wanneer een aantal keuzes al vast staan. Wij maken graag eens, geheel vrijblijvend, een afspraak met u om uw wensen door te nemen, u te adviseren over de verschillende mogelijkheden en helderheid te verschaffen over de daarbij te verwachten kosten. Voor elk budget vinden wij de passende uitvaart.
Wat de mensen van Klopper & Kramer (al bijna 100 jaar) het meest inspireert, is om samen met de nabestaanden, het laatste afscheid op een persoonlijke en professionele wijze samen te stellen en uit te voeren. Een afscheid dat recht doet aan de wensen en levensstijl van degene die gestorven is. Met de derde generatie aan het roer, is het een vooruitstrevend bedrijf, waar wordt gehandeld vanuit een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorgvuldigheid.

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Klopper & Kramer Begrafenis- en Crematieverzorging in Groesbeekseweg 424, Nijmegen Gelderland 6523 PP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6523 PP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3709711]