Houtrot reparatie

Door: Kosman Duurzaam Houtherstel  02-10-2012
Trefwoorden: Houtrot, Inbraakschade, Houtrot Reparatie

Vervanging is niet altijd noodzakelijk wanneer de kwaliteit van het hout nog grotendeels goed is! Zelfs forse houtrotplekken zijn goed te herstellen. Ook als de aantasting van het hout zover gegaan is, dat tot een complete vervanging van het aangetaste element of tot plaatselijke deelvervanging moet worden overgegaan. Dit zijn werkzaamheden die meestal niet in eigen beheer kunnen worden uitgevoerd.

Wie zijn wij? Kosman Duurzaam Houtherstel is een gespecialiseerd bedrijf in het verwijderen, repareren en herstellen van alle voorkomende houtrot (-schade), houtschade en inbraakschade. Wij zijn door Repair Care International (marktleider in de Nederlandse markt voor hout(rot)reparaties) tot en met het hoogste niveau opgeleid en hierdoor gecertificeerd "Systeem Professional". Vanuit het oogpunt van verantwoord materiaalgebruik en milieu is Kosman Duurzaam Houtherstel er op gericht hout(rot)schade aan uw gevelelementen op een deskundige en professionele wijze te herstellen en nog veel belangrijker ..... in de toekomst te voorkomen.

Trefwoorden: Houtrot, Houtrot Reparatie, Inbraakschade, Vervangen Kozijnen, vervangen ramen

Andere producten en diensten van Kosman Duurzaam Houtherstel

02-10-2012

Vervangen/afhangen ramen, deuren kozijnen

Voor het verwijderen, repareren en herstellen van houtrot (-schade) en (in-)braakschade, het plaatsen en aanpassen van kozijnen en ramen, het afhangen