La Taha

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Fort Kijk in de Potstr 20 , 6524 CB Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over La Taha

La Taha
Vakantiehuizen in Andalusië, Catalonië, Mallorca, Menorca, Alicante/Valencia en de Canarische eilanden.

We houden van landschappen waarin natuur en cultuur een mooie combinatie vormen. Een afgelegen strand met wat vissersbootjes, muilezelpaden tussen stenen muurtjes, oude olijfbomen en beekdalen vol oleanders: dat zijn een paar beelden die daarbij horen. Als de invloed van de mooie natuur ook nog is terug te vinden in het eten, de wijn, de plaatselijke gebruiken, de architectuur en in de gastvrijheid, dan zijn alle ingrediënten voor een goede vakantie voorhanden.

Welkom bij La Taha

La Taha verhuurt vakantiehuizen in de mooiste delen van Spanje. Wij van La Taha zijn altijd op zoek naar de mooiste huizen met de beste ligging in het echte Spanje, weg van het massatoerisme. Veel van onze vakantiewoningen bevinden zich in of vlakbij de mooiste natuurgebieden. Geniet van de natuur en cultuur die volop aanwezig is in de gebieden waar we huizen aanbieden. Ook goed te combineren met bezoek aan steden als Sevilla, Granada, Malaga, Cordoba, Valencia, Alicante etc.

Onze vakantiehuizen vindt u in Spanje in: Andalusië: Costa de la Luz, Alpujarras, Serrania de Ronda, Sierra de Aracena, Axarquía, Subbetica, Antequera, Cabo de Gata. De Canarische eilanden: La Palma en Lanzarote, Balearen: Mallorca en Menorca, Catalonië en in de omgeving van Alicante en Valencia.
Kwaliteit

Ieder vakantiehuis hebben we zelf geselecteerd, bezocht en beoordeeld. Daardoor kunt u ervan verzekerd zijn dat u een kwalitatief goed huis huurt dat overeen komt met de beschrijving op onze website!
Breed aanbod

Ons aanbod vakantiehuizen in Spanje is breed: een villa met grote tuin met zwembad, knus huis in een dorp met mooi terras, appartement met uitzicht op zee, romantisch verblijf in een natuurpark, grote finca om met vrienden of familie te verblijven. Voor iedereen is de ideale vakantiewoning te huren!
Enthousiast

Wij zijn zelf heel enthousiast over de gebieden waar we huizen verhuren.

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Travel Agent

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is La Taha in Fort Kijk in de Potstr 20, Nijmegen Gelderland 6524 CB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Nederland diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Nederland per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6524 CB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3782048]