Een verwen-vakantie helemaal voor jezelf!

Een verwen-vakantie helemaal voor jezelf! van LaContessa wellness travel

Door: LaContessa wellness travel  02-04-2012
Trefwoorden: Reizen, Yogavakantie, Yoga Vakantie

EEN VAKANTIE VOOR JEZELF

Ook in 2012 is het weer mogelijk deel te nemen aan een yogavakantie in Italië. Vanaf 29 april biedt de Nederlandse reisorganisatie LaContessa 6 maanden lang yogaweken aan in het teken van stilte, rust en verdieping. De weken zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een moment voor zichzelf en daarbij wil genieten van al het goede dat Italië te bieden heeft. Yoga op een prachtig landgoed, met uitzicht op de bergen en de Italiaanse zon op je huid? Dat is het aangename met het aangename combineren.


Puur genieten in Italië

In 2003 verpandden Carla Notenboom en Arno Joosten hun hart definitief aan Italië. Deze liefde willen ze delen met anderen door het organiseren van yogaweken op hun eigen landgoed hoog in de bergen bij het Gardameer. “De combinatie van yoga met de schoonheid van de natuur en de kwaliteit van de Italiaanse levensstijl is in een woord perfect.” Dat wordt duidelijk als je het dagschema bekijkt: ’s ochtends een yogales op een prachtig ingericht houten platform midden in de natuur, dan een weldadige Italiaanse lunch met een goed glas wijn, gevolgd door een vrij in te vullen middag. Een uitstapje naar de opera van Verona, een boottocht of bergwandeling, een Thai-massage of luieren in een hangmat. Keuze te over. Tijdens de yogalessen wordt poweryoga gedoceerd, een levendige vorm van yoga die voor beginners en gevorderden toegankelijk is.


LaContessa Italy wellness travel – yogavakantie € 795,- op basis van 7 overnachtingen, 6 dagen volpension, 2 dagen logies en ontbijt en 5 yoga-bijeenkomsten onder begeleiding van een professionele yogadocent. Reis naar Italie niet inbegrepen w of 06 2956 3001Trefwoorden: Kleinschallige Wellness Reizen Naar Italie, Reizen, Vakantie In Italie, Yoga Reizen Naar Italie, Yoga Vakantie, Yoga Vakanties In Italie, Yogavakantie, Yogavakantie In Italie,

Contact LaContessa wellness travel

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share