Vakantieseizoen LaContessa start op 3 mei 2015

Vakantieseizoen LaContessa start op 3 mei 2015 van LaContessa wellness travel

Door: LaContessa wellness travel  02-04-2012
Trefwoorden: Massage, Vakantie, Reizen

Yoga niet als doel op zich maar als middel om tot rust te komen. Dat is het uitgangspunt van de yogavakanties van LaContessa aan het Gardameer in Noord-Italië. Een week om te ontspannen, nieuwe energie op te doen en heerlijk verwend te worden.


Seizoen 2015 start op 3 mei

Ook dit jaar biedt de Nederlandse reisorganisatie LaContessa vanaf weer yogaweken aan in het teken van stilte, rust en verdieping. De weken zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een moment voor zichzelf en daarbij wil genieten van al het goede dat Italië te bieden heeft. De weken vinden plaats op Maso Michei, het landgoed van LaContessa.


Puur genieten in Italië

In 2003 besloten de oprichters van LaContessa Carla Notenboom en Arno Joosten om hun hart te volgen en zich definitief in Italië te vestigen. Hun liefde voor dit land delen ze met anderen door het organiseren van yoga-verwen-vakanties op hun eigen landgoed hoog in de bergen bij het Gardameer. De liefde voor la bella Italia komt ook terug in het dagprogramma: ’s ochtends een ontspannende yogales op een prachtig ingericht houten platform midden in de natuur, dan een weldadige Italiaanse lunch met een goed glas wijn, gevolgd door een vrij in te vullen middag. Een bezoek aan de opera van Verona, een bergwandeling, een Thai-massage of luieren in een hangmat. Keuze te over.


Aanbod
LaContessa Italy wellness travel – yogavakantie € 975,- all-in - op basis van 7 overnachtingen, 6 dagen volpension, 2 dagen logies en ontbijt en 5 yoga-bijeenkomsten onder begeleiding van een yogadocent uit Nederland. /span>


Informatie

Wilt u meer weten over het vakantieprogramma van LaContessa? Wij vertellen u graag meer. Arno Joosten, tel 06 29563001 in/ www.lacontessa.euTrefwoorden: Italië, Massage, Reizen, Vakantie, Wellness, Yoga, yoga reizen, Yogavakantie

Contact LaContessa wellness travel

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share